Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

Ingredientele noastre explicate simplu.

Descoperă secretele ingredientelor din hrana pentru animalele de companie și criteriile noastre de selecție. La Purina, punem accent pe nutriție într-un mod holistic, înțelegând că performanța hranei se datorează relațiilor complexe dintre nutrienți.

Rețetele noastre sunt evaluate constant pentru a se adapta la schimbările în nevoile animalelor tale. Află cum amestecul echilibrat de ingrediente contribuie la sănătatea generală a animalului tău și de ce acordăm atenție ingredientelor și bunăstării animalelor. Răspunsurile complete te așteaptă în continuare.
Mulți dintre voi ne-ați întrebat despre rețetele și tipurile de ingrediente din produsele noastre, inclusiv despre materiile prime și utilizarea de aditivi și coloranți alimentari. 
Primul pas pentru a răspunde este să aflăm ce a determinat aceste întrebări. O evaluare nutrițională este un instrument esențial folosit de experții noștri pentru a găsi un răspuns care să se potrivească atât stăpânilor, cât și animalului de companie. Folosim această abordare deoarece nutriția este determinată de trei factori interconectați: animalul de companie, regimul alimentar și administrarea hranei. Acești indicatori se pot schimba în timp, ceea ce face necesară reevaluarea fiecărei variabile.
La Purina, credem că nutriția începe cu înțelegerea nutrienților, nu doar a ingredientelor. Cele mai bune ingrediente din hrana pentru animalele de companie sunt cele care lucrează împreună interacționând între ele pentru a-și spori reciproc performanța.
Un amestec de nutrienți mai complex va fi mai digerabil și mai eficient pentru un animal de companie decât un singur ingredient. De aceea, nu formulăm hrana noastră pentru animale de companie în funcție de fiecare ingredient în parte, ci măsurăm modul în care diferitele asocieri de ingrediente afectează sănătatea generală a animalului de companie.
Ne-ați întrebat și dacă pisicile sau câinii se pot hrăni cu cereale sau ce facem pentru a asigura bunăstarea animalelor din fermele care fac parte din lanțul nostru de aprovizionare. Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și multe altele, continuă să citești mai departe.

    Alege subiectul care te interesează cel mai mult