Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

Ingredientele noastre explicate simplu.

Mulți dintre voi ne-ați întrebat despre rețetele și tipurile de ingrediente din produsele noastre, inclusiv materiile prime și utilizarea de aditivi și coloranți alimentari. Pe scurt, vă putem spune că la Purina, credem că nutriția începe cu înțelegerea nutrienților, nu doar a ingredientelor. Cele mai bune ingrediente sunt cele care lucrează împreună interacționând între ele pentru a-și spori reciproc performanța.

Un amestec de nutrienți mai complex va fi mai digerabil și mai eficient pentru un animal de companie decât un singur ingredient. De aceea, nu formulăm hrana noastră pentru animale de companie în funcție de fiecare ingredient în parte, ci măsurăm modul în care diferitele asocieri de ingrediente afectează sănătatea generală a animalului de companie.

Ne-ați întrebat și dacă pisicile sau câinii se pot hrăni cu cereale sau ce facem pentru a asigura bunăstarea animalelor din fermele care fac parte din lanțul nostru de aprovizionare. Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și multe altele, continuă să citești mai departe.

    Alege subiectul care te interesează cel mai mult