Pentru ei, toată pasiunea noastră

Hrana pisici junior

Puiul tău de pisică are nevoie de o dietă specială, pentru a te asigura că acesta va creşte fericit şi sănătos. Din acest motiv, am creat o gamă specială de hrană, ce conţine toţi nutrienţii de care acesta are nevoie.
Hrană pentru pui de pisică
Filtru
Filtre:

La Purina, ştim că puii de pisică au nevoie de o nutriţie specială, pentru a ne asigura că aceştia vor deveni pisici adulte fericite şi sănătoase. Din acest motiv am creat o gamă de hrană pisici junior sau hrană pentru pui de pisică, pentru a fi siguri că aceştia primesc toţi nutrienţii de care au nevoie, pentru a se dezvolta şi a creşte puternici. Am conceput hrana pentru pisici junior, adaptată pentru pentru fiecare pui de pisică, indiferent de nevoile individuale ale acestuia: hrană uscată pentru pisici junior și hrană umedă pentru pisici junior.
De la hrana pentru pui de pisică de la Purina One echilibrată din punct de vedere nutriţional, la hrana special formulată pentru pui de pisică Pro Plan, îţi punem la dispoziţie reţete de mâncare pentru pisici junior de înaltă calitate. Descoperă întreaga noastră gamă de hrană pisici junior şi descoperă masa perfectă pentru pisica ta aflată în perioada de creştere, de la mărcile Purina de hrană pisici pe care le cunoşti şi le îndrăgeşti.