Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Sfaturi pentru hrănirea pisicilor

O hrană echilibrată din punct de vedere nutriţional este importantă pentru bunăstarea pisicii tale. Așadar, o dietă corectă reprezintă un element esențial în îngrijirea pisicilor. Însă, cu atât de multe opțiuni disponibile de hrană pisici, uneori poate fi dificil să alegi cea mai potrivită variantă pentru pisicuța ta. Spre exemplu, este important să cauți hrana adecvată ținând cont de vârsta și starea de sănătate a pisicii tale.

Dacă ai o pisică tânără, ar trebui să optezi pentru hrană pisici junior ce răspunde nevoilor specificie unui pui în creștere. De asemenea, dacă pisica ta are probleme de sănătate, ar trebui să alegi o hrană special concepută pentru acele afecțiuni, susținându-i astfel metabolismul și vindecarea. 

Mai mult, te sfătuim să investești într-o hrană de pisici ce conține ingrediente de calitate superioară și să adaugi în dieta ei atât hrană umedă pentru pisici, cât și hrană uscată, ambele având un rol important în alimentație. Purina îți oferă sfaturi utile pentru a ta ajuta să alegi o hrană pentru pisici sănătoasă și echilibrată. Află mai multe de la experţi aici.