Pentru ei, toată pasiunea noastră
Darling
Darling

Purina Darling pentru câini

DARLING este o hrană completă și echilibrată care conține în proporția optimă nutrienți esențiali, minerale și vitamine.

Darling te face să te simți bine atunci când îți hrănești animalul de companie. ​
Astfel, îi arăți toată dragostea ta. Fiecare sortiment Darling mancare caini e extrem de apetisant și conține necesarul de ingrediente de care animalul tău are nevoie.​ Darling e un brand de hrană câini de calitate, delicioasă, sănătoasă.

Darling
Darling Adult
Descoperă PURINA Darling, rețete create cu dragoste special pentru câinele tău! Fiecare rețetă gustoasă este creată cu ingrediente atent selecționate și este 100% completă și echilibrată, cu vitamine și minerale pentru a-i oferi câinelui tău toți nutrienții de care are nevoie.
Darling
Darling Junior
Darling Hrană uscată pentru juniori este o gamă de hrană completă și echilibrată, care asigură necesarul de vitamine și nutrienți puiului tău de câine.​
Câinele tău junior va savura meniul Darling, iar tu te vei bucura de vitalitatea lui.

Descoperă gama de produse Darling

Descoperă PURINA Darling, rețete create cu dragoste special pentru câinele tău! Fiecare rețetă gustoasă Darling este creată cu ingrediente atent selecționate și este 100% completă și echilibrată, cu vitamine și minerale, pentru a-i oferi câinelui tău toți nutrienții de care are nevoie. 
Aroma delicioasă din Darling mancare caini provine din ingrediente selectate cu grijă, hrana fiind bogată în vitamine și minerale esențiale pentru sănătate, plus Omega 3 pentru o blană strălucitoare.