Pentru ei, toată pasiunea noastră
Cat Chow®
Cat Chow®
La PURINA înțelegem și apreciem faptul că fiecare pisică este diferită și, în consecință, are nevoi nutriționale diferite. Tocmai de aceea îți punem la dispoziție mai multe sortimente de hrană pentru pisici PURINA.

Cat Chow e partenerul de încredere pentru o nutriție sănătoasă a pisicii tale

Alege dintre sortimentele PURINA junior pentru pisici, de exemplu CAT CHOW Kitten, sau dintre cele pentru pisici adulte CAT CHOW Adult, în funcție de vârsta animalului tău de companie. 

Hrana Cat Chow contribuie la promovarea unui sistem imunitar puternic pentru a proteja stilul de viață unic al pisicii tale.

Atunci când alegi Purina Cat Chow, construiești un zid de protecție în jurul pisicii tale, zi de zi, în timp ce aceasta se bucură de gustul delicios pe care îl adoră. Protecție pentru o viață mai bună cu Cat Chow. O alimentație bună este esențială pentru a proteja sănătatea pisicilor.

Cat Chow®
pictograme hrana pisici Cat Chow
Descoperă gama de hrană pentru pisici Cat Chow
Cat Chow
Gama noastră Cat Chow include de asemenea și produse ideale pentru controlul ghemotoacelor de păr, pentru pisici sterilizate, pentru cu infecții de tract urinar sau cu sensibilități digestive. Alege hrana potrivită pentru pisica ta și aceasta va mieuna de bucurie!

Descoperă gama de produse Cat Chow

La PURINA înțelegem și apreciem faptul că fiecare pisică este diferită și, în consecință, are nevoi nutriționale diferite. Tocmai de aceea îți punem la dispoziție mai multe sortimente de hrană pentru pisici PURINA Cat Chow.

Cat Chow, partenerul tău de încredere pentru o nutriție sănătoasă a pisicii tale

Cat Chow
Nevoi speciale
Cat Chow Sensitive
Formulă special dezvoltată pentru digestie sensibilă.​
Cat Chow
Nevoi speciale
Cat Chow Hairball
Ideal pentru controlul ghemotoacelor de păr
CatChow hrana pisici sterilizate
Nevoi speciale
Cat Chow Sterilised
Este special concepută pentru pisici sterilizate.
CatChow controlul ghemotoacelor de par
Nevoi speciale
Cat Chow Urinary Tract Health​
Ajută la menținerea unui tract urinar sănătos.