Pentru ei, toată pasiunea noastră

Hrana caini

Produsele PURINA de hrana caini se bucură de peste 85 de ani de experiență. Suntem extrem de mândri că brandurile noastre de hrana caini sunt printre cele mai cunoscute și iubite din România. Tot ce contează e sănătatea și fericirea animalelor de companie
Câine alb, îmbrățișat de stăpânul său
Filtru
Filtre:

La crearea hranei delicioase pentru câini, punem multă experiență și dragoste, astfel încât fericirea câinelui tău să continue mult timp după ultima mușcătură. Câinii noștri sunt însoțitori extraordinari, dar când vine vorba de nevoile lor nutriționale, nu toți sunt la fel. Acesta este motivul pentru care am creat o gamă largă, specială de hrana pentru câini, astfel încât, indiferent de mărime, vârstă sau cerințe speciale, animalul tău de companie să se poată bucura de hrana pentru câini creată special pentru a satisface nevoile lui specifice.

La Purina, avem o gamă variată de hrana caini, de la hrana uscată pentru câini și hrana umedă pentru câini, la recompense gustoase și diete speciale de îngrijire. Îți punem la dispoziție hrana Purina Pro Plan junior sau hrana pentru câini adulți sau seniori, pe care o poți alege dintre brandurile Purina pe care le cunoști și le iubești: Purina Pro Plan pentru caini, Dog Chow sau Purina One Mini.

Descoperă astăzi la Purina varietatea de hrana caini și asigură-te că prietenul tău blănos primește nutriția de care are nevoie cu hrana noastră de înaltă calitate. Indiferent că ești în căutarea de hrana caini sau mancare caini, Purina are tot ce îți trebuie.