Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina are grija de Oameni, de Animale de Companie si Planeta

 

Purina are grijă

 

"Nutriția se află în centrul activității noastre, dar nu ne oprim la acest capitol. Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează dincolo de bolul de hrană, pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și pentru planeta pe care o împărțim."

Jeff Hamilton, CEO Purina Europa

 

Ne pasă de aceleași lucruri de care îți pasă și ție, așa că află cum facem mai mult din ceea ce contează. 

Logo Purina are grijă de animalele de companie cu o lăbuță albă pe fundal roșu
Pentru animale de companie
Logo Purina are grijă de comunitate cu o inimă albă pe fundal roșu
Pentru oameni și comunități
Purina are grijă de planetă logo cu pământul alb pe fundal roșu
Pentru planetă

 

Purina are grijă de animalele de companie

Dedicați inovației

Angajamentul nostru este inovarea nutriției pentru animale de companie. În 2020, am lansat PURINA® PRO PLAN ® LIVECLEAR ® - o inovație ce oferă o nutriție de înaltă calitate, reducând în același timp alergenii din părul de pisică, pentru a ajuta oamenii și animalele de companie să rămână mai aproape. 

 

"Cu calitatea nutriției pe care o asigurăm în fiecare zi și cu angajamentul nostru de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor de companie prin inovație, nutriția animalelor de companie va fi întotdeauna în centrul activității noastre. Dar, în ceea ce privește angajamentele noastre pentru animalele de companie, nu ne oprim la nutriție, ci mergem dincolo de bolul de hrană."

Fabio Degli Esposti, Director de Marketing Purina 

 

mama și fiul jucându-se cu o pisică
Implicați în promovarea deținerii responsabile a animalelor de companie
Dorim să ajutăm proprietarii de animale de companie să aibă grijă de animalele lor și să educăm copiii pentru a deveni viitorii proprietari responsabili.
femeie îmbrățișând un pui de câine
Angajați să promovăm adopția animalelor de companie
Colaborăm cu partenerii noștri din întreaga Europă pentru a ajuta la găsirea unui cămin pentru animalele de companie.
femeie care lucrează într-un laborator
Transparenți în ceea ce privește ingredientele noastre și asigurarea calității
Considerăm că trebuie să fim transparenți cu privire la ceea ce se află în hrana noastră pentru animale de companie prin intermediul site-ului nostru. Fiecare ingredient are un scop și ne propunem să oferim informații accesibile și ușor de înțeles despre modul în care aceasta este produsă prin intermediul inițiativei noastre „Întrebările tale contează”.

 

Purina are grijă de oameni și comunități

Animale de companie la birou

„Animale de companie la birou” este doar una dintre inițiativele noastre pentru oameni și comunități. Există beneficii uriașe în a veni cu câinele la locul de muncă. De aceea, am ajutat 209 companii să devină „pet-friendly”. 

 

„Credem că oamenii și animalele de companie trăiesc mai bine împreună și că magia legăturii dintre animalul de companie și proprietar are puterea de a avea un impact pozitiv asupra societății.”

Marie-Thérèse Burkart-Arnoso, Responsabil Resurse Umane pentru Purina Europa. 

 

Câștigătorul premiului Better with Pets de la Purina
Premiul Purina BetterWithPets
Credem că legătura dintre animalul de companie și proprietar poate fi o forță pozitivă pentru schimbare în cadrul societății. Lansat în 2019, premiul BetterWithPets sprijină antreprenorii să valorifice puterea legăturii emoționale pentru a ajuta comunitățile.
femeie în vârstă cu o pisică
Implicați în promovarea sănătății oamenilor prin puterea legăturii dintre animalul de companie și pr
Până în 2030, ţinta noastră este să ajutăm 1.000.000 de persoane aflate în situaţii vulnerabile să-şi îmbunătăţescă sănătatea şi bunăstarea
caine
Colaborarea cu Victim Support Europe (VSE)
Purina a sponsorizat VSE pentru a promova primul proiect european de dresaj și punerea la dispoziție a 6 câini în Belgia, Italia și Franța pentru a sprijini persoanele vulnerabile în timpul procedurilor penale, prin intermediul inițiativei Faculty Dogs in Europe (FYDO).

 

Purina are grijă de planetă 

Ne străduim să reducem impactul

Una dintre modalitățile prin care contribuim la reducerea impactului nostru este creșterea procentului de material reciclabil și a reutilizării ambalajelor noastre. Printre inițiative se numără pachetele noastre Purina ONE Bifensis, care sunt fabricate din plastic reciclat în proporție de 40%, utilizând abordarea de echilibrare a masei certificată ISCC, reducând nevoia de utilizare a materialelor plastice pure: acestea sunt materiale plastice nou create fără a folosi materiale reciclate.

 

„Ne folosim pasiunea pentru a aduce aspecte pozitive în viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, să reducem impactul nostru asupra planetei pe care o împărțim.”

David Anderson, Director de Operațiuni pentru Purina Europa.

 

 Bărbat și câinele său stând pe o plajă
Implicați în a lucra pentru un viitor fără deșeuri
Ne concentrăm eforturile pentru ca ambalajele noastre de hrană pentru animale de companie să fie proiectate pentru reciclare în proporție de 100%, iar până în 2025 ne așteptăm ca peste 95% dintre ele să fie reciclabile. Iar până în 2030, credem că vom reuși să integrăm în portofoliul nostru de produse noi soluții de ingrediente.
Pachete reciclabile Purina de hrană pentru pisici
Concepute pentru a fi pungi reciclabile
Plicurile noastre GOURMET™ MON PETIT INTENSE & FELIX® SOUP sunt concepute pentru a fi reciclabile.
Pentru mai multe informații despre modul de reciclare a acestor ambalaje, dă click mai jos.
alge verzi în ocean
Implicați în regenerarea avansată a ecosistemelor solului și oceanelor
Ne concentrăm asupra domeniilor-cheie în călătoria noastră către regenerarea solului și a oceanelor.
femeie alergând pe plajă cu câinele său
Angajamentele noastre
Suntem dedicați îmbunătățirii vieții animalelor de companie și a celor care le iubesc, motiv pentru care ne-am luat șase angajamente care sunt centrate pe iniţiativele pentru animale de companie, comunităţi şi mediul înconjurător.