Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Bărbat care aleargă cu labradorul pe plajă

Alegem responsabil sursele de aprovizionare pentru produsele noastre

Promisiunea este ca 100% din ingredientele cu fructe de mare să fie obținute în mod responsabil până în 2022. Cu toate că până în 2020, 76% din ingrediente din fructele de mare au fost obținute în mod responsabil și 99% din soia a fost trasabilă și obținută în mod responsabil, suntem pasionați de realizarea obiectivului de a obține în mod responsabil 100% din ingredientele noastre.

Obiectivul nostru

Până în 2022: 100% din ingredientele din fructe de mare să fie obținute în mod responsabil

Realizările noastre până în acest moment

În 2020: 76% dintre ingredientele noastre cu fructe de mare au fost obținute în mod responsabil și 99% din soia a fost obținută în mod responsabil. Țintim să atingem obiectivul de a avea 100% din fructele de mare din surse responsabile, așa că ne extindem angajamentul până în 2022, unde suntem încrezători că ne putem atinge obiectivul. Deși am făcut progrese mari, este încă o provocare. Din cauza situației COVID din 2020, a blocajelor din țară și a faptuluii că navele au rămas adesea în port din cauza lipsei de pescari, s-a ajuns la scăderea disponibilității unor specii de pește.

În 2019:

53% dintre ingredientele noastre cu fructe de mare au fost obținute în mod responsabil *conform Ghidurilor Nestlé pentru aprovizionarea responsabilă.

Realizările noastre până în acest moment

Indiferent că vorbim despre un proprietar de animale de companie, un supermarket sau un veterinar, toată lumea vrea să știe de unde provin ingredientele noastre și să cunoască orice impact asupra mediului pe care l-ar fi avut aprovizionarea lor. De asemenea, vor să știe ce politici de aprovizionare punem în aplicare.

La Purina, abordarea noastră față de aprovizionarea responsabilă este în continuă dezvoltare. Ne angajăm să ne asigurăm că furnizorii noștri produc materii prime de înaltă calitate într-un mod responsabil și durabil.

Femeie așezată la un lac cu un câine

În mod regulat, nu doar lucrăm cu organizațiile noastre partenere, dar echipa noastră se întâlnește adesea cu furnizorii și cumpărătorii, și vizitează locurile de producție. Acest lucru ne oferă o bună înțelegere a modului în care funcționează furnizorii noștri. Deși poate fi dificil să ajungem la toți, deoarece unele dintre produsele noastre au un lanț de aprovizionare foarte complex, am pus în aplicare inițiative precum evaluări regulate ale fermelor pentru a ne asigura că lanțul nostru de aprovizionare sprijină programul nostru de aprovizionare responsabilă.

Dosarul de aprovizionare al Purina este important. De aceea, am stabilit strategii de aprovizionare pe termen lung pentru ingredientele din produsele noastre, astfel încât consumatorii și părțile interesate să aibă încredere în modul în care se face aprovizionarea.

 

99% din soia noastră este obținută în mod responsabil

Experții Purina

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

La Purina, ne concentrăm pe a oferi produse alimentare pentru animale de companie, realizate cu ingrediente din surse responsabile. Prin urmare, ne îmbunătățim constant procesele pentru a ne asigura că ingredientele noastre sunt obținute în mod responsabil, de la soia, la somon până la carne și cu furnizorii care trebuie să respecte Standardul de aprovizionare responsabilă Nestlé.

Acest lucru ne ajută să știm de unde provin ingredientele noastre și cum sunt produse și să abordăm problemele de mediu și sociale, cum ar fi defrișarea, drepturile omului și bunăstarea animalelor. Prin practicile responsabile de aprovizionare, putem avea un impact pozitiv asupra comunităților în care activăm.

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.