Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Sfaturi pentru hrănirea câinilor

Sănătatea câinelui tău depinde de o dietă echilibrată, care asigură necesarul de nutrienți și energie. O alimentație corespunzătoare pe termen lung poate preveni apariția afecțiunilor susținând totodată funcțiile digestive. 

Pentru a asigura o hrănire corespunzătoare, este necesar să ai în vedere următoarele aspecte: ajustarea cantității de hrană câini în funcție de vârstă, greutate și nivel de activitate, alegerea tipului de hrană (umedă, uscată sau preparată în casă), cunoașterea alimentelor periculoase pentru căței, evitarea hrănirii excesive, calcularea necesităților calorice, hidratarea corespunzătoare, implementarea și respectarea unei rutine alimentare, monitorizarea permanentă a greutății și a stării de sănătate, dar și consultarea medicului veterinar în caz de probleme.

Alege o hrană de calitate, care să îi ofere câinelui tău junior sau adult toți nutrienții necesari, optând pentru o hrană de calitate superioară, care conține proteine, vitamine, minerale și antioxidanți. Află mai multe despre hrănire din ghidurile noastre, create de experţi.