Pentru ei, toată pasiunea noastră
Câine și pisică în poala proprietarului

Cine suntem

Oferim vieţi mai bogate animalelor de companie şi oamenilor care le iubesc.

Credem că atunci când se creează o legătură între oameni şi animalele de companie, viaţa devine mai bogată.

Este un sentiment care a fost prezent în activităţile noastre de-a lungul timpului şi a fost, cu adevărat, adus la viaţă prin intermediul mărcii PURINA®, create de William H. Danforth în 1904.

Această convingere stă acum la baza a tot ceea ce facem şi a produselor pe care le creăm la nivel mondial.

Descoperă mai multe

Femeie și câine la laptop
Despre noi
Povestea, scopul şi oamenii noştri
Oferirea unei vieţi bogate animalelor de companie şi oamenilor care le iubesc este lucrul pe care îl facem cel mai bine şi motivul pentru care existăm.
Femeie îmbrățișând pisica
Hrănire şi nutriţie
Filozofia noastră despre nutriţie
Împreună cu echipa noastră puternică PURINA®, formată din 500 de nutriţionişti, oameni de ştiinţă, medici veterinari şi experţi în comportamentul animalelor de companie din întreaga lume, avem misiunea de a ridica standardul privind nutriţia animalelor de companie.
Ingrediente
Hrănire şi nutriţie
Fiecare ingredient are un scop
Selectăm ingredientele hranei pentru câini şi pisici cu scopul de a oferi o nutriţie care să-ţi ajute animalul de companie să-şi trăiască viaţa în cel mai bun mod posibil.
Institutul Purina și inovația
Ştiinţa noastră
Institutul Purina şi inovaţia
Încă de la începuturile sale, Purina a reprezentat avangardismul în domeniul inovaţiilor nutriţionale, având obiectivul de a ajuta câinii şi pisicile să trăiască mai bine şi să ajungă la vârste cât mai înaintate.
Purina Pro Plan Liveclear pisici care te ajuta sa gestionezi alergenii in cazul pisicilor
Explorează gama de hrană
Pro Plan

O descoperire majoră în gestionarea alergenilor pisicilor

Credem că nimic nu trebuie să stea între tine şi pisica ta. Nici măcar alergenii. Descoperă diferenţa pe care gama noastră Pro Plan® Liveclear® o poate face în rutina ta de gestionare a alergenilor – pentru a vă aduce mai aproape, pe tine şi pisica ta.

Bărbat și câine alergând pe plajă
Impactul nostru
Impactul nostru
De la aducerea animalelor de companie la locul de muncă şi depunerea de eforturi pentru un viitor fără deşeuri, la susţinerea partenerilor caritabili locali şi găzduirea Premiului nostru anual „Better with Pets” (trad. „Mai bine cu animale de companie”), ne concentrăm pe îndeplinirea angajamentelor noastre faţă de animalele de companie şi de familiile acestora, de comunităţi şi de mediile în care ne desfăşurăm activitatea.
Întrebările tale contează

Întrebările tale despre produsele, activităţile şi impactul nostru asupra planetei sunt importante pentru noi, din moment ce noi credem că transparenţa poate determina consumatorii să facă alegeri în cunoştinţă de cauză.

Brandurile noastre

Suntem mândri să producem cele mai de încredere şi mai populare branduri de hrană pentru animalele de companie din România. Depunem eforturi continue pentru a aduce progrese în ştiinţa sănătăţii şi a nutriţiei pentru animalele de companie. Menţine-ţi animalul de companie fericit, puternic şi sănătos cu Purina.

Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim