despre Purina

Despre noi - fă cunoștință cu Purina!


Salut! Noi suntem Purina, un brand cu o vastă experiență, o echipă formată din peste 400 de specialiști în nutriția animalelor de companie și, foarte important, iubitori de animale de companie. Așa ca tine.

Prima dată când ajungi pe pagina noastră? Încântați de cunoștință!

Ne știi deja de ceva vreme? Ne bucurăm și îți mulțumim că ai rămas alături de noi în tot acest timp!

Vrei să ne cunoști mai bine? Te invităm să parcurgi rândurile următoare!Suntem specialiști în nutriția animalelor de companie

specialisti in nutriția animalelor de companie

Ca experți în nutriția animalelor, înțelegem că o alimentație corectă și bogată în nutrienți necesari creșterii și dezvoltării armonioase este esențială pentru sănătatea câinilor și pisicilor.

În filosofia noastră în materie de nutriție, ne ghidăm după cinci valori fundamentale:

1. Depășirea standardelor - ca membru pe termen lung al Federației Industriale Europene pentru Hrana Animalelor (FEDIAF) și ca iubitor de animale, echipa Purina are mare grijă și se mândrește cu fiecare produs al său. Astfel, hrana noastră pentru animale nu doar că respectă standardele industriale – le și depășește.

2. Atenție acordată detaliilor - ne dorim ca fiecare proprietar să aibă încredere în calitatea produselor Purina, așadar ne asigurăm că rețetele noastre sunt sigure, bogate în nutrienți și delicioase. Procesul Purina pentru controlul calității are peste 50 de pași. Pentru noi, la fel ca pentru tine, nimic nu trebuie scăpat din vedere când vine vorba de sănătatea și fericirea animalelor de companie.

3. Echilibru - dacă pe parcursul elaborării hranei pentru animale, o pisică nu este mulțumită de gust sau dacă hrana afectează digestia unui câine, ne întoarcem la etapa de proiectare. Facem acest lucru deoarece pasiunea noastră pentru animale și bucuria pe care animalele de companie o aduc în viața oamenilor ne fac să nu ne mulțumim până nu le asigurăm acestora o nutriție perfectă.

4. Cercetare continuă - de la descoperirea cauzei care duce la obezitate, până la studierea efectelor noilor tendințe și descoperiri din nutriția umană, am testat și am acoperit tot. Parte din misiunea Purina este să îmbogățim viețile animalelor și pe ale oamenilor care le iubesc, dar și să ajutăm animalele de companie să trăiască mai mult, fericite și sănătoase.

5. Perspectivă de ansamblu - - în loc să ne concentrăm pe fiecare ingredient, ne uităm la imaginea de ansamblu: cum poate beneficia sănătatea animalului de diferitele combinații de nutrienți? Această abordare a dus la numeroase descoperiri importante, inclusiv a rolului pe care îl pot juca cerealele integrale, atât ca sursă complementară de proteine, cât și ca factor esențial în promovarea unei digestii sănătoase.Suntem iubitori de animale

iubitori ai animalelor de companie

Interesul pentru alimentația echilibrată și dorința de a le asigura animalelor de companie hrană echilibrată izvorăsc din dragostea față de acestea.

Vrem ca toate animalele de companie, fie ele de rasă sau metis, mai mici sau mai mari, să trăiască mai mult, mai fericite și mai sănătoase.

De aceea, în centrele de îngrijire a animalelor suntem atenți la preferințele, nevoile și comportamentele alimentare ale câinilor și pisicilor. Mai mult decât atât, ne asigurăm că fiecare animal de companie al familiei Purina primește atenția și dragostea de care are nevoie zi de zi. Află mai multe despre viziunea noastră asupra bunăstării animalelor.


Povestea noastră

povestea Purina

Brandul Purina de astăzi își are originile tocmai în secolul al XIX-lea, mai precis în anul 1829, când Joel Spiller a înființat compania Corn Factor and Dealer, în Bridgewater, Somerset.

Aproape 30 de ani mai târziu, cu ajutorul partenerului său Samuel Browne, Spiller deschide brutăria Cardiff, unde sunt produși primii biscuiți pentru câini din lume.

Astăzi, după aproape două sute de ani de la înființarea companiei Corn Factor and Dealer, Purina este unul dintre cele mai apreciate branduri în rândul proprietarilor de animale de companie, proprietari care își doresc ca patrupezii lor să beneficieze de o alimentație sănătoasă și de o viață lungă și fericită.

Povestea brandului Purina este complexă, iar dacă vrei să faci o călătorie în timp și să înțelegi cum dedicarea, profesionalismul și dragostea pentru animale ne-au adus în locul în care suntem astăzi, poți să parcurgi pagina dedicată istoriei noastre.


Succesul produselor Purina

produse purina

Purina este unul dintre cele mai de încredere branduri de hrană pentru animale atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Succesul produselor Purina se datorează valorilor după care ne ghidăm: atenția acordată detaliilor și compoziției hranei pentru animale, perspectiva de ansamblu asupra celor mai benefice și sănătoase combinații de nutrienți, cercetarea continuă care ne ajută să inovăm hrana pentru câini și hrana pentru pisici.

Toate stau sub umbrela valorii fundamentale a brandului Purina: dragostea pentru animalele de companie, dragoste care ne îndeamnă să avem grijă de sănătatea și de fericirea lor.