Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Recompense pisici

Ne iubim pisicile şi e normal să dorim să le oferim ocazional câte o recompensă gustoasă. De aceea, am creat o gamă de recompense pisici, de care ele se pot bucura. Descoperă gama noastră de produse și oferă-i pisicii tale o recompensă delicioasă!
Gustări pentru pisici
Filtru
Filtre:

Nu este niciun secret faptul că pisicuţele noastre jucăuşe se bucură să primească ocazional câte o gustare şi, din acest motiv, am creat o gamă irezistibilă de gustări și recompense pisici. Îţi punem la dispoziţie o selecţie delicioasă, pe care pisica ta cu siguranţă o va iubi.
Cumpără din gama noastră completă de snack-uri delicioase, gustări sau recompense pentru pisici şi descoperă recompensele Purina, pe care le cunoşti şi le îndrăgeşti – cu siguranţă, acestea îţi vor face pisica să ceară mai mult! Încearcă Felix Party Mix, recompense pisici! Recompensele pentru pisici sunt delicioase, dar amintește-ți să le oferi cu moderație! Păstrează echilibrul și nu le oferi în exces, pentru a menține masa principală sănătoasă. De regulă, nu este recomandat să depășești 10% din necesarul zilnic de calorii al pisicii cu recompense.