Pentru ei, toată pasiunea noastră

Recompense caini

Batoane sau sticksuri – orice recompensă şi-ar dori prietenul tău patruped, Purina a creat o gamă de recompense caini care cu siguranţă îi vor încânta papilele gustative. De la recompense caini dresaj până la variante hipoalergenice, ai de unde alege
Recompense pentru câini
Filtru
Filtre:
Arată 1 - 10 din 10
Recompense îngrijire orală
Recompense îngrijire orală
Recompense îngrijire orală
Recompense îngrijire orală
Recompense îngrijire orală
Recompense îngrijire orală
Recompense îngrijire orală
Recompense îngrijire orală

Cauţi recompense pentru câini care să-l impresioneze pe prietenul tău patruped? La Purina, luăm în serios recompensele, așa că le-am creat atât irezistibil de delicioase, dar şi pline de nutrienţi şi foarte gumate. Indiferent dacă eşti în căutare de recompense câini pentru dresaj, care să răsplătească un comportament bun, sticksuri dentare delicioase pentru a ajuta la curăţarea dinţilor câinelui tău sau doar o gustare pentru a-ţi răsfăţa ocazional animalul de companie, ai la dispoziţie numeroase recompense pentru câini dintre care poţi alege.

Recompensele nu ar trebui să reprezinte mai mult de 10% din necesarul zilnic de calorii al câinelui tău. Citește cu atenție instrucțiunile de hrănire de pe ambalaj pentru a te asigura că nu exagerezi! Alege întotdeauna recompensele potrivite dimensiunii taliei câinelui tău. Dacă medicul veterinar ți-a recomandat să nu-i dai recompense, poți păstra o parte din hrana sa completă zilnică și o poți folosi ca recompensă. Descoperă întreaga noastră gamă de recompense câini!

Recompensele pentru câini expiră?

Da, recompensele pentru câini pot expira. Este important să verifici data tipărită pe ambalaj pentru a te asigura că deliciile pe care le oferi prietenului tău patruped sunt în termenul de valabilitate.

Pot recompensele pentru câini să provoace constipație?

Este important să asiguri câinelui tău o dietă echilibrată pentru a evita problemele precum constipația. Prea multă hrană sau prea multe recompense pot dăuna sănătății câinelui tău. Dacă o dietă dezechilibrată este cauza constipației, o poți remedia ușor asigurându-te că dieta câinelui tău conține toți nutrienții de care are nevoie. Consultă întotdeauna medicul veterinar dacă observi simptome neobișnuite la câinele tău.

Pot recompensele pentru câini să îngrașe?

Recompensele pentru câini sunt așa cum spune numele – recompense! Chiar dacă sunt savuroase pentru câinele tău și pot fi utile în dresajul canin, trebuie să ții cont că nu sunt esențiale în dieta de zi cu zi a câinelui tău. Prea multe recompense pot dăuna unei diete sănătoase și echilibrate pentru câine. Așa că folosește-le întotdeauna cu măsură.

Din ce sunt făcute recompensele pentru câini?

Ingrediențele din care sunt făcute recompensele pentru câini depind de tipul recompensei! Recompensele pentru câini din gama Fiskies Beggin' Strips și Friskies Dental Fresh sunt făcute din cereale și bucăți delicioase de carne produse derivate de natură animală. Gama Purina Dentalife au un conținut scăzut de grăsimi, sunt usor digerabile și sănătoase. Nu conțin zahăr, coloranți și arome artificiale. Aceste recompense câini reprezintă o inovație în îngrijirea orală a câinelui tău, având o structură poroasă care încurajează mestecarea în zona din spate a dinților și masajul gingiilor. Acestea ajung inclusiv în cele mai greu accesibile zone ale gurii și, dacă sunt administrate zilnic, reduc depunerile de tartru, contribuind astfel la bunăstarea gingiilor și a dinților câinelui tău. Rezultatele se văd în doar 28 de zile de utilizare regulată – o promisiune confirmată de studiile Purina.

Pot puii să mănânce recompense pentru câini?

Da! Puii pot să mănânce cu siguranță recompense pentru câini. Recompensele sunt ideale pentru a-ți dresa noul cățeluș și sunt o modalitate eficientă de a răsplăti comportamentul pozitiv. Este important să ții cont că unele recompense pot fi prea tari pentru puiul tău, așa că asigură-te întotdeauna că alegi opțiuni potrivite pentru el!