Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Nicola

Coordonator aprovizionare responsabilă și achiziții @Purina

Nicola
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

Carnea și derivații de origine animală (subproduse de origine animală) sunt principalele surse de proteine animale folosite în hrana noastră pentru animale de companie. Aproximativ 99% dintre acestea sunt cumpărate local de la furnizorii noștri europeni. Restul de 1% provine de la furnizori autorizați aflați în afara Europei, din cauza sezonabilității, disponibilității și a calității.

Ca parte a grupului Nestlé, urmăm Standardul de Aprovizionare Responsabilă Nestlé, pe care îl folosesc și furnizorii noștri. Acest standard descrie cerințele și modalitățile de lucru pe care le aplicăm împreună cu terții din lanțul de aprovizionare pentru a asigura aprovizionarea durabilă, pe termen lung și pentru a reduce continuu impactul asupra resurselor planetei. Standardul stabilește modalități de lucru în ceea ce privește aprovizionarea și producția pentru nivelurile lanțului nostru de aprovizionare, de la Nestlé, la furnizori, prin intermediari și până la originea bunurilor și serviciilor pe care le cumpărăm.

Toți furnizorii noștri apropiați trec prin auditul de calitate Nestlé, iar majoritatea trec în mod regulat auditurilor SMETA (Auditul comerțului etic Sedex). SMETA este unul dintre cele mai utilizate formate de audit din lume. Auditurile în format SMETA se concentrează atât pe condițiile de muncă și siguranță a muncii, cât și pe standardele de mediu și practicile etice de afaceri. Poți afla aici mai multe despre aprovizionarea responsabilă a ingredientelor noastre.