Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Golden retriever și terrier

Totul despre câini

Găseşte cea mai bună hrană pentru câinele tău, descoperă sfaturile noastre profesioniste despre câini sau fă testul pentru selectarea rasei de câine. Indiferent în ce etapă te afli, suntem aici pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale despre câini.

Câine așezat în fața bolurilor de mâncare
Nutriţie şi hrănire
Produsele noastre pentru câini
Dacă eşti în căutarea unui tip de hrană de câini adecvat pentru prietenul tău patruped, avem câte ceva pentru fiecare. De la hrana uscată la cea umedă, de la hrana pentru puii de câine, la cea pentru câinii seniori şi de la mese complete la diete speciale, vezi gama noastră de produse pentru a găsi ceva perfect pentru tine.
Câine care bate labuta cu o persoană
Expertiza Purina
Îngrijirea profesionistă a câinilor
Parte a procesului de îngrijire a unui câine este înţelegerea nevoilor sale. Atunci când ai nevoie de mai multe informaţii despre nutriţia, comportamentul, sănătatea sau dresarea câinelui tău, apelează la experţii Purina. Află cele mai bune sfaturi şi idei ale noastre, parcurgând articolele de mai jos.
Câini așezați privind în direcții opuse
Ce rasă este potrivită pentru mine?

Un câine micuţ care să-ţi încapă în poală sau un câine de vânătoare energic? Cu blană netedă sau pufoasă? Un câine dornic de cuibărit pe canapea sau un explorator în aer liber? Cu zeci de rase de câine din care poţi alege, ştim că este greu pentru tine să-ţi găseşti prietenul patruped perfect. Lasă experţii Purina să te ajute să găseşti puiul de câine care se potriveşte cel mai bine stilului tău de viaţă.

Descoperă mai multe

Câine care iese la plimbare
Expertiza Purina
Găsirea unui câine
Dacă ţi-ai dori să aduci un nou membru în familia ta, dar nu ştii de unde să începi, Purina are toate răspunsurile. Te vom îndruma în privinţa procesului de adopţie şi a contactării unui crescător, îţi vom spune avantajele.
cățeluș care mestecă o jucărie roșie
Newsletter
„Pui de câine aflat în perioada de creştere”
Fie că te confrunţi cu obiceiul puiului tău de câine de a roade obiecte, cu dresarea acestuia privind facerea nevoilor afară sau doreşti să obţii recomandări în privinţa hrănirii, înscrie-te la newsletter-ul nostru special despre puii de câine, pentru a găsi toate informaţiile de care ai nevoie.
Câine așezat în fața bolurilor de mâncare
Expertiza Purina
Hrănire şi nutriţie
Fie că doreşti să ştii când să treci de la hrana de junior la cea de adult sau te întrebi cât de des ar trebui să-ţi hrăneşti animalul de companie, noi avem răspunsurile. Descoperă articolele despre hrănire şi nutriţie, pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie.
Câine senior în mâinile proprietarilor
Expertiza Purina
Câini seniori
Ajută-ţi câinele să-şi trăiască viaţa din plin, până la bătrâneţe, cu sfaturi de la experţii noştri pe orice subiect, de la probleme de sănătate, la sfaturi despre nutriţie.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale despre animale de companie – mici sau mari, foarte serioase ori simple. Contactează-ne direct, în orice moment şi prin orice mod. Liniile noastre sunt disponibile: de luni până vineri, între orele 09.00 - 17.00.