Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Bărbat și câine alergând pe plajă

Impactul nostru

Ne-am angajat să oferim posibilitatea unor vieţi mai sănătoase şi mai fericite oamenilor şi animalelor de companie ai acestora, ajutând la crearea unor comunităţi prospere şi la gestionarea resurselor pentru viitor.

Peisaj infografic

Unde producem un impact

Persoane, familii şi animale de companie

Fiecare stăpân de animal de companie doreşte ca acesta să se bucure de o viaţă lungă, sănătoasă şi fericită. Fiind cea mai importantă companie de furnizare de servicii pentru îngrijirea animalelor de companie, depunem în mod constant eforturi pentru a ridica standardele privind nutriţia, sănătatea şi bunăstarea acestora.

Comunităţi

Din moment ce considerăm că legătura dintre om şi animalul său de companie aduce numeroase avantaje, depunem eforturi în fiecare zi pentru a susţine cu înflăcărare rolul animalelor de companie în societate, venind cu soluţii reale pentru a oferi vieţi mai bogate animalelor de companie şi oamenilor care le iubesc.

Planetă

În colaborare cu părţile interesate şi cu partenerii noştri, depunem eforturi pentru a face posibilă utilizarea sustenabilă a resurselor naturale, precum şi eliminarea impactului asupra mediului înconjurător, în cadrul tuturor activităţilor noastre.

Descoperă mai multe

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Angajamentele noastre
Ne dedicăm îmbunătăţirii vieţii animalelor de companie şi a celor care le iubesc şi, din acest motiv, ne-am luat 10 angajamente pe care să le îndeplinim până în anul 2023.
Pisica roșcată la veterinar
Impactul nostru
Partenerii noştri caritabili
Suntem mândri să susţinem organizaţii caritabile renumite care ne împărtăşesc valorile, de la cele pentru bunăstarea animalelor de companie, la cele care promovează animalele de companie ca însoţitori practici şi terapeutici pentru oameni.
Femeie cu Beagle care lucrează la laptop
Impactul nostru
Animale de companie la birou
Dorim să sprijinim crearea posibilităţii de a lucra într-un loc prietenos cu animalele de companie pentru toţi.
Premiul Better with pets - femeie care stă cu câinele
Impactul nostru
Better With Pets
Premiul „Better With Pets” este modul în care căutăm să susţinem inovatorii sociali care se concentrează pe valorificarea puterii oferite de legătura dintre animalul de companie şi stăpân, pentru sănătatea şi bunăstarea societăţii, în Europa.
Sustenabilitate

Depunem eforturi pentru un viitor fără deşeuri şi ne-am luat un angajament global ca, până în 2025, toate ambalajele noastre să fie reutilizabile sau reciclabile.

Descoperă Purina

Câine și pisică în poala proprietarului
Descoperă Purina
Despre noi
Credem că atunci când se creează o legătură între oameni şi animalele de companie, viaţa devine mai bogată. Această convingere stă acum la baza a tot ceea ce facem şi a produselor pe care le creăm la nivel mondial.
Femeie și câine la laptop
Descoperă Purina
Întrebările tale contează
Întrebările tale despre produsele, activităţile şi impactul nostru asupra planetei sunt importante pentru noi, din moment ce noi credem că transparenţa poate determina consumatorii să facă alegeri în cunoştinţă de cauză.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim