Pentru ei, toată pasiunea noastră
PPVD Pisica
Pro Plan Vet Diets
O varietate de formule pentru a satisface nevoile pisicilor cu afecțiuni specifice.

Descoperă nutriția clinică eficientă de la PRO PLAN Veterinary Diets.

Pentru că toate formulele au fost special elaborate de experți nutriționiști, poți avea încredere că hrana pisicilor este ușor digerabilă și are echilibrul corect de nutrienți vitali, cum ar fi proteine, vitamine și minerale.

Descoperă mai mult:

Pro Plan Fortiflora
Știința noastră
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Feline Probiotic ajută la promovarea sănătății intestinale și a echilibrului microflorei, eficient pentru pisicile care se confruntă cu scaun moale asociat cu stresul, utilizarea antibioticelor sau schimbarea dietei.
PPVD hrana pentru pisici
Știința noastră
PRO PLAN Veterinary Diets
Întreaga serie Pro Plan Veterinary Diets este formulată cu surse de proteine hidrolizate cu molecule mici și surse de carbohidrati pentru a ajuta la evitarea reactiei alergice.​
Hrana de pisici Pro Plan Veterinary Diets are în gamă atât hrană uscată cât și umedă destinată pisicilor cu nevoi speciale în alimentație.
PPVD hrana pentru pisici

Caută produsele noastre după afecțiuni

Vă rugăm să rețineți că toate indicațiile pentru PRO PLAN Veterinary Diets menționate sunt pentru sprijinul alimentar al pisicii cu afecțiunile enumerate și nu exclud un management medical adecvat. Dietele veterinare trebuie utilizate sub supraveghere veterinară.
 

PPVD master logo

Articole relevante pentru PRO PLAN Veterinary Diets: