Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pisica se uită înapoi peste umăr

Ştiinţa noastră

O istorie a inovaţiei de-a lungul anilor.

De aproape un secol, Purina se concentrează pe ştiinţa nutriţiei animalelor de companie şi pe modul în care poate juca un rol puternic în sănătatea acestora, cu descoperiri importante care au redefinit standardele industriei.

Deşi nu a fost niciodată mai uşor să găseşti informaţii despre nutriţia animalelor de companie, găsirea unor informaţii de încredere poate fi dificilă. Prin urmare, în 2018, Purina a lansat Institutul Purina – o voce globală care împărtăşeşte ştiinţa nutriţiei cu profesionişti veterinari şi lideri ştiinţifici avangardişti, pentru a ajuta animalele de companie să trăiască mai bine şi să ajungă la vârste cât mai înaintate.

Institutul Purina împărtăşeşte cercetări revoluţionare de la peste 500 de oameni de ştiinţă şi experţi în îngrijirea animalelor de companie de la Purina, care lucrează într-o reţea extinsă de opt institute de cercetare şi dezvoltare. Echipa de cercetare şi dezvoltare de la Purina este foarte cuprinzătoare şi include o gamă largă de specializări, inclusiv nutriţionişti, medici veterinari, experţi în comportamentul animalelor de companie, imunologi, chimişti, experţi în biologie moleculară, oameni de ştiinţă specializaţi în alimentaţie, experţi în savoarea hranei şi specialişti în genomică şi bioinformatică.

 

Credem cu tărie în ceea ce facem. Activitatea noastră nu se încheie niciodată. Nu am învăţat niciodată suficient şi nici nu putem şti niciodată suficient. Prin urmare, încercăm în mod constant să creştem bunăstarea animalelor de companie.

 

Faptul că facem parte din Nestlé, cea mai mare companie de hrană şi nutriţie din lume, ne oferă multe oportunităţi de a explora legăturile dintre sănătatea oamenilor şi cea a animalelor de companie. Prin împărtăşirea expertizei între echipele noastre ştiinţifice, Institutul Purina a putut să aplice deja cunoştinţe cheie în domenii precum probioticele şi declinul cognitiv.

Pentru a descoperi mai multe despre activităţile inovatoare ale companiei Purina şi pentru a explora cantitatea imensă de resurse ştiinţifice disponibile prin intermediul Institutului Purina, te rugăm să vizitezi www.purinainstitute.com.

 

Tradiţia noastră ştiinţifică

Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim