Pentru ei, toată pasiunea noastră
brand pro plan pisici
Pro Plan
Toate produsele PURINA PRO PLAN garantează furnizarea nutrienților esențiali de care pisica ta are nevoie in proporție de 100%

Descoperă gama de produse Purina Pro Plan pisici

pro plan junior
Produsele noastre
PRO PLAN Kitten
Oferă puiului tău de pisică elementele nutriționale de care are nevoie pentru o creștere și o dezvoltare sănătoasă cu PURINA® PRO PLAN® Kitten HEALTHY START.
pro plan sterilizat
Produsele noastre
PRO PLAN Sterilised
Gama Pro Plan Sterilised special creată pentru pisicile adulte sterilizate ajută la menținerea sănătății urinare și greutății corporale ideale.
pro plan nevoi speciale
Nutriția noastră
PRO PLAN pentru nevoi speciale
Prin personalizarea nivelelor de nutrienți specifici pentru a îndeplini nevoile precise ale diferitelor animale de companie în fiecare etapă a vieții lor, gama PURINA PRO PLAN oferă nutriție optimă și permite proprietarilor să le ofere animalelor adevărate beneficii pentru sănătate, care susțin starea de bine pe termen lung.
pro plan hrana umeda
Nutriția noastră
PRO PLAN hrană umedă
Descoperă acum produsele Pro Plan hrană umedă, create cu dragoste și grijă pentru pisica ta. Hrană umedă pentru pisici sănătoase.
Hydra Care MOB
Următorul pas în hidratare
Descoperă noul produs PRO PLAN® Hydra Care™, cu o formulă inovatoare special creată pentru hidratarea pisicilor.

Descoperă gama de produse Pro Plan pentru pisici:

Formulele de hrană Purina Pro Plan pisici oferă o nutriție avansată și un gust pe care pisicile îl adoră. Indiferent de vârsta sau nevoile individuale ale pisicii tale, gama Purina Pro Plan pisici oferă o nutriție excepțională și o varietate extinsă, astfel încât poți alege hrana Purina Pro Plan potrivită pentru pisica ta: formule umede și uscate, inclusiv formulele specializate de hrană pentru pisici pentru nevoi specifice, cum ar fi susținerea sănătății urinare, gestionarea greutății sau hrana pentru pisici sterilizate.

Indiferent de vârsta felinei tale, gama Purina Pro Plan pisici oferă o nutriție excepțională și o varietate extinsă, astfel încât să poți alege hrana Purina Pro Plan potrivită pentru pisica ta junior, adultă sau senioară.

Descoperă noul ambalaj

Cu noile ambalaje PURINA® PRO PLAN®, devine și mai ușor să navighezi între produsele noastre. Calitatea hranei și a rețetelor rămâne aceeași, doar exteriorul s-a schimbat.

Nutriția bazată pe știință joacă un rol important în a ajuta animalele de companie să trăiască mai mult și mai sănătos

Suntem mândri să fim pionieri în cercetarea științifică axată pe îmbunătățirea sănătății animalelor de companie. Și vrem să te ajutăm să descoperi cum știința noastră poate face o diferență considerabilă în viața animalului tău de companie. În această secțiune, îți vom explica ce face echipa noastră de inovare și ce este Institutul Purina. Îți vom oferi, de asemenea, un punct de vedere științific cu privire la întrebările obișnuite, cum ar fi: de ce recomandăm hrănirea mixtă când vine vorba despre dieta animalul tău de companie sau cum să calculezi numărul de calorii de care animalul tău de companie are nevoie zilnic.

Pro Plan logo

Articole relevante pentru PRO PLAN pentru pisici: