Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pro Plan pisica
Pro Plan
Toate produsele PURINA PRO PLAN garantează furnizarea nutrienților esențiali de care pisica ta are nevoie in proporție de 100%

Credem că nutriția pisicii tale este un pas important pentru o viață mai sănătoasă și mai lungă.

De aceea, Pro Plan este o alegere esențială în alegerea dietei pisicii tale.​​

Timp de peste 90 de ani, oamenii de știință de la Purina au căutat noi modalități inovatoare de a prelungi viața pisicilor și a câinilor, prin puterea nutriției. Gama PURINA® PRO PLAN® a fost creată pentru a le pune la dispoziția proprietarilor de animale din întreaga lume ultimele lor descoperiri. Deoarece credem că hrana potrivită este punctul de plecare pentru o sănătate optimă, fiecare dietă Purina este garantat ca asigură 100% din nutrienții esențiali de care au nevoie animalele de companie. Iar cu dietele noastre PURINA® PRO PLAN® chiar depășim această fundație nutrițională excelentă.

Pro Plan hrana pentru pisici sterilizate
Explorează gama de hrană pisici de la
Pro Plan

Descoperă PURINA PRO PLAN STERILISED

După ce pisica s-a recuperat complet, este important să iei în considerare trecerea de la o dietă bogată în calorii la o dietă de întreținere cu un nivel mic de calorii , precum PURINA PRO PLAN STERILISED, pentru că pisicile sterilizate au risc ridicat de a lua în greutate.

PRO PLAN Junior
Nutriția noastră
PRO PLAN Junior
Gama noastră pentru puii de pisică este special realizată cu ingrediente atent selecționate pentru o nutriție de înaltă calitate și un gust plăcut.
Pro Plan NutriSavour hrana umeda pentru pisici
Nutriția noastră
PRO PLAN NutriSavour
Descoperă acum produsele Pro Plan Nutrisavour, create cu dragoste și grijă pentru pisica ta. Hrană umedă pentru pisici sănătoase.
Pro plan pisica
Nutriția noastră
PRO PLAN pentru pisici sterilizate
Formula a fost special dezvoltată pentru a ajuta pisicile sterilizate să se mențină sănătoase pe perioada maturității.
Pro plan pisica
Nutriția noastră
PRO PLAN pentru nevoi speciale
Prin personalizarea nivelelor de nutrienți specifici pentru a îndeplini nevoile precise ale diferitelor animale de companie în fiecare etapă a vieții lor, gama PURINA PRO PLAN oferă nutriție optimă și permite proprietarilor să le ofere animalelor adevărate beneficii pentru sănătate, care susțin starea de bine pe termen lung.

Descoperă gama de produse:

Nutriția bazată pe știință joacă un rol important în a ajuta animalele de companie să trăiască mai mult și mai sănătos

Suntem mândri să fim pionieri în cercetarea științifică axată pe îmbunătățirea sănătății animalelor de companie. Și vrem să te ajutăm să descoperi cum știința noastră poate face o diferență considerabilă în viața animalului tău de companie. În această secțiune, îți vom explica ce face echipa noastră de inovare și ce este Institutul Purina. Îți vom oferi, de asemenea, un punct de vedere științific cu privire la întrebările obișnuite, cum ar fi: de ce recomandăm hrănirea mixtă când vine vorba despre dieta animalul tău de companie sau cum să calculezi numărul de calorii de care animalul tău de companie are nevoie zilnic.

PRO PLAN Veterinary Diets pentru pisici

Gama PRO PLAN Veterinary Diets ajută veterinarii profesioniști să ofere o nutriție adecvată pisicilor ce au diverse afecțiuni sau probleme de sănătate.

Pro Plan logo

Articole relevante pentru PRO PLAN:

2 minute de citit

Regimuri speciale

4 minute de citit

Lucruri de urmărit în timpul sarcinii la pisici