Pentru ei, toată pasiunea noastră
Phil

Sourcing Manager @Purina

Phil
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

Cu siguranță nu. Substanțele care provoacă dependență nu sunt folosite niciodată în produsele noastre și sunt interzise de legile stricte care reglementează producția pentru hrana animalelor de companie.


Folosim doar ingrediente atent controlate și selectate în hrana noastră pentru animale de companie. Nu adăugăm substanțe care pot provoca dependență. Ne pasă de ceea ce este în dieta pisicii sau câinelui tău, de aceea formulăm hrana pentru animale de companie pentru a fi echilibrată, apetisantă și completă din punct de vedere nutrițional. 

De asemenea, la Purina, oferim sute de opțiuni de hrană pentru animale de companie fără arome artificiale sau conservanți. Peste 250 dintre rețetele noastre de hrană pentru animale de companie nu conțin arome artificiale sau conservanți. În fiecare an urmărim să eliminăm ingredientele artificiale din tot mai multe produse.

Dacă pisicile și câinii iubesc produsele noastre, asta se datorează faptului că, pe lângă asigurarea unei nutriții cât mai bune, punem multă grijă și cercetare în toate aspectele ce țin de gust: aroma, textura și mirosul, astfel încât animalele de companie să se bucure de hrana lor. Credem că nevoile nutriționale ale animalelor de companie sunt unice și că o nutriție excelentă ar trebui să fie disponibilă pentru toți câinii și pisicile de pretutindeni. 

De aceea, am devenit un lider global în domeniul nutriției animalelor de companie oferind o gamă largă de produse pentru toate bugetele. Munca pe care o întreprindem face parte din misiunea noastră de a îmbunătăți traiul animalelor de companie și de a le permite să trăiască o viață lungă și mai sănătoasă.