Pentru ei, toată pasiunea noastră

Pisica albă se uită la o cameră
Gourmet
De la varietatea uluitoare a sortimentelor Gold, până la simplitatea rafinată a gamei Perle – Purina Gourmet pentru pisici oferă câte ceva pentru toate gusturile!

Descoperă gama noastră Gourmet

Mousse Gourmet Gold servit pe o farfurie
Răsfățul pisicilor cu gusturi rafinate
Gourmet Gold
GOURMET Gold oferă o gamă de rețete delicioase menite să răsfețe gusturile sofisticate ale pisicilor prin texturi și arome diferite pentru fiecare zi. Gourmet Gold oferă experiențe culinare delicate și senzații fine de care pisica ta sigur se va bucura.
Descoperă chiar acum produsele Pate, Rețete Rafinate și pachetele mixate de cubulețe în sos!
Mâncare gourmet Perle servită pe farfurie
Mini fileuri în sos
Gourmet Perle
GOURMET Perle a creat Mini Fileuri suculente pentru a revoluționa hrana gourmet pentru pisici. Gama de Mini Fileuri suculente satisface chiar și cele mai pretențioase feline, oferind diferite arome delicioase, precum pui, vită, iepure, somon, legume sau curcan, în diverse combinații apetisante. Rețete rafinate Gourmet pe care pisica ta le va savura cu fiecare bucățică.
Gourmet natures creations
Rețete inspirate din natură
Gourmet Nature's Creations
GOURMET Nature’s Creations este o colecție unică de rețete inspirate din natură. În fiecare produs din gamă, mini fileurile din pui, curcan sau vită sunt asezonate cu legume precum păstârnac, spanac, roșii, morcovi sau mazăre, atent pregătite cu ingrediente naturale de înaltă calitate, prin gătire lentă. Aceste delicii Gourmet vor răsfăța simturile sofisticate ale pisicii tale cu o experiență diferită de gust în fiecare zi.
Mâncare gourmet Mon Petit servită pe farfurie
Porții mici, arome intense
Gourmet Mon Petit
GOURMET Mon Petit este o gamă de rețete extravagante dezvoltate special în porții mici, 100% complete și echilibrate pentru ca pisica ta să se poată bucura de ele în totalitate, ceea ce înseamnă mai multă varietate pentru ea și mai puține resturi pentru tine. Bucățile fine de pește, vită, miel, pui sau curcan într-un sos delicios îi oferă pisicii o masă rafinată, fără coloranți artificiali, conservanți și arome adăugate.

Descoperă Gourmet:

Gourmet - rețete delicioase pentru răsfățul pisicilor cu gusturi rafinate! Ispitește-ți pisica cu delicii fine din gama Gourmet hrană umedă pentru pisici, cu arome noi de fiecare dată. Produsele Gourmet nu conțin coloranți artificiali, conservanți și arome adăugate.

Rețete GOURMET rafinate

Articole relevante pentru Gourmet:

Gourmet
5 minute de citit

Top 10 nume pentru o pisică albă

5 minute de citit

7 Rase de pisici gri

5 minute de citit

 Hrănirea pe perioada gestației pisicii