Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pisică așezată pe canapea

Totul despre pisici

Găseşte cea mai bună hrană pentru pisica ta, descoperă sfaturile noastre profesioniste despre pisici sau fă testul pentru selectarea rasei de pisică. Indiferent în ce etapă te afli, suntem aici pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale despre pisici.

Pisica la bolul de mâncare
Nutriţie şi hrănire
Produsele noastre pentru pisici
Dacă eşti în căutarea unui tip de hrană potrivit pentru pisica ta, avem câte ceva pentru fiecare. De la hrana uscată la cea umedă, de la hrana pentru pui de pisică, la cea pentru pisici senioare şi de la mese complete la diete speciale, vezi gama noastră de produse pentru a găsi ceva perfect pentru pisica ta.
Pisica roscata pe umarul proprietarului
Expertiza Purina
Îngrijirea profesionistă a pisicilor
Atunci când vine vorba de îngrijirea pisicii tale, trebuie să obţii informaţii de la un expert. Pentru a vedea ce are de zis Purina despre nutriţia, comportamentul, dezvoltarea, sănătatea pisicilor şi multe altele, parcurge articolele noastre de mai jos.
Ce rasă este potrivită pentru mine?

O uriaşă liniştită sau o mică tigroaică? Cu blană netedă sau pufoasă? O pisică de interior sau o exploratoare în aer liber? Cu zeci de rase de pisică din care poţi alege, ştim că este greu pentru tine să-ţi găseşti tovarăşa perfectă. Lasă experţii Purina să te ajute să găseşti pisica ce se potriveşte cel mai bine stilului tău de viaţă.

PRO PLAN STERILISED
Explorează gama de hrană
Pro Plan

Îţi prezentăm PRO PLAN® STERILISED

Nutriție completă și echilibrată, adaptată nevoilor pisicilor sterilizate. Fiecare dietă din gamă este formulată științific pentru a ajuta la promovarea sănătății urinare și la menținerea greutății corporale optime in urma procesului de sterilizare.

Descoperă mai multe

Pisica în poala proprietarilor
Expertiza Purina
Găsirea unei pisici
Dacă ţi-ai dori să adaugi un nou membru familiei tale, dar nu ştii de unde să începi, Purina te poate îndruma în procesul de adopţie şi contactare a unui crescător.
pisoi care stă în poala cuiva
Newsletter
„Codul pisicilor”
Fie că încerci să înţelegi comportamentul noului tău pui de pisică, te confrunţi cu dresarea acestuia privind mersul la litieră sau doreşti să obţii sfaturi de hrănire, înscrie-te la newsletter-ul nostru!
Două pisici care mănâncă dintr-un castron roșu
Hrănire şi nutriţie
Fie că doreşti să ştii când să treci de la hrana de junior la cea de adult sau te întrebi cât de des ar trebui să-ţi hrăneşti animalul de companie, noi avem răspunsurile. Descoperă articolele despre hrănire şi nutriţie.
Pisică senioare în poala proprietarului
Expertiza Purina
Pisici senioare
Ajută-ţi pisica să-şi trăiască viaţa din plin, până la bătrâneţe, cu sfaturi de la experţii noştri pe orice subiect, de la probleme de sănătate, la sfaturi despre nutriţie.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim