Pentru ei, toată pasiunea noastră
Descoperă PURINA ONE MINI / MIC
Felix
Descoperă hrana pentru o nutriție avansată personalizată, ce are ca scop îmbunătățirea vizibilă a sănătății câinilor de talie mică, în toate etapele vieții.

Vezi rezultate vizibile cu ajutorul gamei noastre PURINA ONE Mini​

Hrănește-ți câinele cu mese gustoase și adaptate nevoilor sale nutriționale cu PURINA ONE caini < 10kg:

Nutriție bogată ce susține sistemul imunitar al câinelui tău de talie mică.

Conține carne sau pește ca prim ingredient și oferă un gust plăcut și o nutriție excelentă.​

Gama de hrană uscată Mini: Oferă-i câinelui tău de talie mică ceea ce are nevoie

Câinii de talie mică au nevoi nutriționale specifice, iar fiecare rețetă Purina One caini destinată lor este adaptată la aceste nevoi. Ingredientele și proteinele de înaltă calitate ajută la echilibrarea microbiomului intestinal și susțin sănătătea digestivă și a sistemului imunitar, pentru a le asigura bunăstarea.

Gama de hrană umedă Mini: Savoare și sănătate în fiecare porție

Oferă-i micului tău prieten hrană de înaltă calitate, gustoasă, bogată în sos, ușor de digerat și adaptată special pentru el. Rețetele sunt realizate cu bucăți fragede și legume, pentru a se bucura de fiecare masă.

Când microbiomul său intestinal este echilibrat, la fel este și sănătatea lui generală

Microbiomul intestinal al unui câine este ecosistemul cu trilioane de microorganisme care trăiesc în intestin. Cu ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi pulpa de sfeclă de zahăr, în mici pepite crocante și bucățele mai moi, fiecare masă delicioasă ajută la menținerea unui microbiom intestinal sănătos prin echilibrarea bacteriilor sale bune și rele. În acest mod ai grijă de sănătatea și bunăstarea câinelui tău.

65-70% din totalul de proteine provin de la animale

Câinele tău de talie mică are nevoi nutriționale specifice. De aceea, experții noștri PURINA au dezvoltat PURINA ONE MINI < 10 kg: nutriție de calitate superioară, adaptată la nevoile câinilor de talie mică. Fiecare întâlnire cu amestecul savuros de crochete crocante și moi va fi pe placul lui. Produsele din gama PURINA ONE caini sunt bogate în proteine de înaltă calitate, iar 65-70% din totalul proteinelor conținute în crochete provin de la animale.

Descoperă gama personalizată pentru nevoile câinelui tău​:

Dog Mini footer