Pentru ei, toată pasiunea noastră
Câine și pisică în poala proprietarului

Sfaturi pentru îngrijirea animalelor de companie

La Purina, avem toate informaţiile pe care trebuie să le ştii despre animalele de companie! Fie că este vorba despre un pui de câine, de pisică sau un tovarăş mai bătrân, probleme de comportament sau de sănătate, de peste 85 de ani experţii noştri ajută animalele de companie să trăiască vieţi sănătoase şi fericite şi au grijă de tot.

Îngrijirea profesionistă a pisicilor

Atunci când vine vorba de îngrijirea pisicii tale, trebuie să obţii informaţii de la un expert.

Pentru a vedea ce are de zis Purina despre nutriţia, comportamentul, dezvoltarea, sănătatea pisicilor şi multe altele, parcurge articolele noastre de mai jos.

Îngrijirea profesionistă a câinilor

Parte a procesului de îngrijire a unui câine este înţelegerea nevoilor sale. Atunci când ai nevoie de mai multe informaţii despre nutriţia, comportamentul, sănătatea sau dresarea câinelui tău, apelează la experţii Purina. Află cele mai bune sfaturi şi idei ale noastre, parcurgând articolele de mai jos.

pisoi care stă în poala cuiva
Expertiza Purina
„Kitten Code” (trad. „Codul pisicilor”)
Fie că încerci să înţelegi comportamentul ciudat al nou-venitului sau doreşti să obţii recomandări în privinţa hrănirii, experţii noştri sunt aici pentru a te ajuta. Descoperă articolele noastre despre puii de pisică, unde vei găsi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a le oferi cel mai bun început în viaţă.
cățeluș fericit sărind în brațele proprietarului
Expertiza Purina
„Growing Pup” (trad. „Pui de câine aflat în perioada de creştere”)
Puiul tău de câine merită tot ce este mai bun, aşadar adresează-te experţilor noştri pentru a afla tot ce trebuie să ştii despre dresarea, nutriţia, sănătatea, comportamentul unui pui de câine şi multe altele. Sfaturile noastre vor asigura că puiul tău de câine aflat în perioada de creştere îşi trăieşte viaţa din plin.

Descoperă mai multe

Pisică cu veterinarul în spate
Expertiza Purina
Sănătate şi îngrijire
Fie că te confrunţi cu o indigestie sau cu o infecţie a urechii, cu un animal de companie devenit de curând gestant sau cu paraziţi deranjanţi, experţii noştri sunt aici pentru a te ajuta. Descoperă colecţia noastră extinsă de articole despre sănătatea şi îngrijirea animalului tău de companie.
Câine întins în așteptarea mâncării care se dă într-un castron
Expertiza Purina
Hrănire şi nutriţie
Fie că doreşti să ştii când să treci de la hrana de junior la cea de adult sau te întrebi cât de des ar trebui să-ţi hrăneşti animalul de companie, noi avem răspunsurile. Descoperă articolele despre hrănire şi nutriţie, pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie.
Pisică și câine care se joacă cu jucării
Expertiza Purina
Comportament şi dresaj
Comportamentul animalului de companie poate varia, de la unul amuzant şi misterios, la unul care poate indica ceva mult mai grav. Descoperă articolele noastre despre cum îţi poţi înţelege mai bine animalul de companie, cum îl poţi dresa şi când să soliciţi ajutor profesionist.
Labrador ciocolatiu senior care sta cu capul in mainile stapanului
Expertiza Purina
Seniori
Ajută-ţi animalul de companie să-şi trăiască viaţa din plin, până la bătrâneţe, cu sfaturi de la experţii noştri pe orice subiect, de la probleme de sănătate, la sfaturi despre nutriţie.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim