Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Hrana uscata pisici

Descoperă gama de hrană uscată pentru pisici, creată pentru a îndeplini nevoile nutriționale ale pisicii tale, indiferent de vârstă sau cerințe speciale. Alege astăzi sortimentul preferat dintre zecile de produse nutritive de hrană uscată pisici.
Hrana Uscata Pisici
Filtru
Filtre:

Mâncare uscată pisici - alege o hrană echilibrată

Hrana uscată pentru pisici reprezintă alegerea perfectă pentru a-i oferi pisicii tale o dietă sănătoasă și delicioasă. Mai mult decât o opțiune de hrănire, e o modalitate de a-ți răsfăța pisica cu beneficii uimitoare.

Care sunt beneficiile în a-i servi pisicii hrană uscată?

  • Oferă un suport nutrițional deosebit datorită ingredientelor de calitate superioară - mâncarea uscată pentru pisici e pregătită la Purina cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, astfel încât pisica ta să primească tot ceea ce are nevoie pentru a trăi o viață plină de vitalitate
  • Îmbunătățește sănătatea dentară a pisicii - crochetele ajută la menținerea dinților mai curați și a gingiilor mai sănătoase
  • Energie sporită - cu hrana uscată, pisica ta va avea mai multă energie pentru sesiuni de joacă amuzante
  • Siluetă elegantă - hrana uscată pentru pisici promovează o greutate sănătoasă și ajută la menținerea unei condiții fizice ideale
  • Se depozitează și se păstrează ușor, e convensabilă și are o valabilitate mai mare
  • Există o gamă variată de opțiuni pentru diferite nevoi nutriționale ale pisicii tale

PURINA oferă o gamă variată de hrană uscată pisici, pentru o nutriție completă, bazată pe nevoi specifice.  Descoperă selecția noastră delicioasă de hrană uscată de pisici, atât pentru juniori, pisici adulte sau pisici senioare cu afecțiuni specifice de sănătate. 

Oferim o gamă variată de hrană pisici, special creată pentru gustul și nevoile oricărei feline. De la delicioasa hrană uscată Purina Pro Plan pentru pisici, până la hrana uscată pentru pisici Purina One, obținută din ingredinete de calitate atent selecționate, vei descoperi produse perfect echilibrate nutritive și delicioase. Ficare sortiment din gama noastră de hrană uscată pentru pisici, a fost conceput cu multă grijă având scopul principal de a ajuta orice pisică să aibă o viață fericită și sănătoasă indiferent de vârstă, nevoi unice sau obiceiuri.
Descoperă astăzi întreaga noastră gamă de mâncare uscată pisici de la Purina Pro Plan și alege dieta perfectă pentru felina ta de la brandurile Purina pe care le cunoști și iubești: Pro Plan, Purina One, Cat Chow, Friskies, Pro Plan Veterinary Diets pentru pisici.

Întrebări frecvente despre mâncarea uscată pentru pisici

Câte substanțe și calorii oferă o porție mică de hrană uscată?

O porție mică conține toate substanțele nutritive și caloriile necesare pentru pisica ta. În comparație cu hrana umedă, hrana uscată pentru pisici are de aproximativ 3 ori mai multe calorii.

Ce opțiuni de mâncare uscată există pentru pisici sterilizate?

La Purina vă oferim mâncare uscată special formulată pentru pisicile sterilizate, care le ajută să-și mențină greutatea ideală și să aibă o sănătate bună.

Cum poate hrana uscată pentru pisici ajuta în problemele urinare?

Hrana uscată pentru pisici urinary este concepută pentru a rede riscul problemelor urinare. Ingredientele și antioxidanții din formula hranei uscate apără tractul urinar împotriva inflamației, ajută la controlul PH-ului urinar şi susţin sănătatea tractului urinar și a rinichilor cum e de exemplu, hrana uscată Purina One Urinary Care.

Este hrana uscată potrivită pentru pisicile junior?

Da, hrana uscată pentru pisici junior oferă toate nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă și un sistem imunitar puternic.

Ce cantitate de mâncare uscată este potrivită pentru pisica mea?

Cantitatea corectă de mâncare pentru pisici depinde de mai mulși factori cum sunt, de exemplu: rasa, vârsta, greutatea și nivelul de activitate al pisicii tale. Consultă eticheta produsului sau medicul veterinar pentru recomandări precise.