Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pisica roșcată și labrador ciocolatiu stau sa fie hraniti de catre proprietari

Partenerii noştri caritabili

Suntem mândri să susţinem organizaţii caritabile renumite care ne împărtăşesc valorile, de la cele pentru bunăstarea animalelor de companie, la cele care promovează animalele de companie ca însoţitori practici şi terapeutici pentru oameni.

La Purina, pasiunea noastră pentru animalele de companie, precum şi angajamentul nostru de a ajuta stăpânii iubitori ai animalelor de companie să ofere acestora tot ceea ce au nevoie, pentru a rămâne sănătoase şi fericite, depăşeşte simplele produse.

De asemenea, considerăm că este responsabilitatea noastră să încurajăm şi să susţinem cauzele meritoase, să promovăm cele mai înalte standarde în îngrijirea animalelor de companie, să prevenim cruzimea şi să împărtăşim înţelegerea şi experienţa noastră cu ceilalţi.

Suntem mândri să susţinem, în numeroase moduri, organizaţii caritabile renumite care ne împărtăşesc valorile, de la cele pentru bunăstarea animalelor de companie, la cele care promovează animalele de companie ca însoţitori practici şi terapeutici pentru oameni. Filozofia noastră este să lucrăm împreună cu parteneri caritabili cheie pentru a crea programe care aduc avantaje reale, tangibile pentru animalele de companie şi oamenii care le iubesc.

Află aici mai multe despre cei trei parteneri caritabili principali pe care îi avem.

„Cats Protection”

Purina susţine „Cats Protection” (trad. „Protecţia pisicilor”), cea mai mare organizaţie caritabilă pentru bunăstarea pisicilor din Marea Britanie, de peste 35 de ani. Suntem extrem de mândri de acest lung parteneriat pe care l-am creat, pentru a susţine pisicile aflate în grija lor şi a sprijini viziunea acestei organizaţii – o lume în care fiecare pisică este tratată cu bunătate şi unde îi sunt înţelese nevoile. Poţi afla mai multe despre activitatea lor aici.

O parte a sprijinului nostru continuu include:

  • O donaţie anuală pe care organizaţia o foloseşte pentru a avea grijă de pisicile pe care le ajută şi pentru relocarea unui număr total de aproximativ 40.000 de pisici pe care „Cats Protection” le ajută să-şi găsească un nou cămin, în fiecare an – inclusiv pentru hrănire, îngrijire, orice costuri pentru tratament veterinar şi nevoia de reabilitare. Donaţia poate susţine şi obiectivele caritabile mai extinse ale „Cats Protection” şi/ sau costurile de funcţionare.
  • Cunoştinţe şi schimb de expertiză pentru a ne asigura că lucrăm, în mod colectiv, în scopul realizării celui mai mare impact pozitiv asupra pisicilor de pretutindeni.
  • Sponsorizarea „National Cat Awards” (trad. „Premiile naţionale pentru pisici”), o ceremonie ce recunoaşte şi premiază pisicile foarte speciale din întreaga ţară. Poveştile fantastice scoase în evidenţă de premii reprezintă motivul pentru care suntem atât de mândri să-i susţinem – aceştia celebrează şi prezintă legătura specială dintre oameni şi animalele lor de companie – un aspect foarte aproape de inimile noastre, la Purina.
DSPCA

DSPCA („Dublin Society for Prevention of Cruelty to Animals”, trad. „Societatea din Dublin pentru prevenirea cruzimii faţă de animale”) este cea mai veche organizaţie caritabilă pentru animalele de companie din Republica Irlanda. În fiecare an, aceasta salvează şi are grijă de animale din întreaga Irlandă, animale care au fost abandonate sau abuzate şi neglijate.  

Purina este un mândru susţinător al societăţii de peste 10 ani şi unele dintre modurile în care îi susţinem includ:

  • Furnizarea hranei pentru puii de pisică, pisicile, puii de câine şi câinii salvaţi la adăpost şi la centrul de relocare în care se află şi pentru cele peste 1.000 de animale de companie care trec prin programul lor de plasament, în fiecare an. 
  • Susţinerea numeroaselor evenimente de strângere de fonduri şi de sensibilizare organizate de societate în cadrul comunităţii, pe toată durata anului, inclusiv evenimentele „Great Irish Dog Walk” (trad. „Marele maraton irlandez de plimbat câini”) şi „City PET-ACULAR” (trad. „Oraşul spectaculos cu animale de companie”).

Poţi afla mai multe despre activitatea lor aici.

„Canine Partners”

„Canine Partners” (trad. „Parteneri canini”) este o organizaţie caritabilă pentru câini de asistenţă, care antrenează câini cu scopul de a-i sprijini şi a-i ajuta pe oamenii cu dizabilităţi fizice să se bucure de o mai mare independeţă şi de o calitate mai bună a vieţii. Fiecare partener canin este ales cu grijă astfel încât să corespundă nevoilor şi stilului de viaţă al aplicantului, indiferent de cât de mare ar putea fi această provocare. Legătura lor este cu adevărat necondiţionată şi unică, aducând multe avantaje pentru sănătatea mintală. Câinii sunt dresaţi pentru a ajuta în activităţile zilnice, precum să deschidă şi să închidă uşile, să scoată hainele din maşina de spălat, să ridice obiectele căzute, să apese pe butoane şi comutatoare şi să căute ajutor în caz de urgenţă – adesea oferind sprijinul necesar pentru a supravieţui.

Purina se mândreşte cu susţinerea organizaţiei caritabile „Canine Partners” de peste 20 de ani, inclusiv prin:

  • O donaţie anuală pentru a sprijini fondul caritabil, în scopul antrenării şi hrănirii câinilor.

  • Sponsorizarea uniformei personalului.

  • Susţinerea organizaţiei la numeroase evenimente comunitare pentru strângere de fonduri, din întreaga ţară.

Poţi afla mai multe despre activitatea organizaţiei caritabile „Canine Partners” aici.

Beagle așezat în poala proprietarului în timp ce lucrează
Impactul nostru
„Animale de companie la birou”
Dorim să sprijinim crearea posibilităţii de a lucra într-un loc prietenos cu animalele de companie.
Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Angajamentele noastre
Ne dedicăm îmbunătăţirii vieţii animalelor de companie şi a celor care le iubesc şi, din acest motiv, ne-am luat 10 angajamente pe care să le îndeplinim până în anul 2023.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim