Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Întrebări frecvente despre pisici

Dacă ești un iubitor de pisici, cu siguranță îți dorești să afli cât mai multe despre ele. Pisicile sunt niște ființe fascinante, însă pentru persoanele care nu au mai avut până acum o pisică pot fi uneori greu de înțeles.
La Purina, am pregătit o serie de informații dedicate pisicilor, din dorința de a oferi o imagine cât mai clară asupra comportamentului și personalității lor, atât pentru proprietarii deja cunoscători cât și pentru curioși sau, de ce nu, pentru potențialii viitori stăpâni. 

Experții noștri au creat ghiduri cu sfaturi utile, abordând o diversitate de subiecte complexe și foarte utile. Dacă ești curios să descoperi cele mai interesante lucruri despre pisici sau cele mai frecvente întrebări te invităm să explorezi mai mult.
De asemenea, dacă îți dorești să înțelegi de ce pisica ta adoptă anumite comportamente, care sunt abilitățile ei sau de ce refuză unele tipuri de hrană, suntem aici pentru a-ți răspunde la aceste curiozități.

Ne dorim să fim sursa ta de încredere pentru orice întrebări. Prin urmare dacă vrei să înțelegi, de exemplu, de ce pisica ta nu este cuminte, cu informațiile pregătite de specialiștii noștri vei afla ce încearcă să-ţi comunice prin această atitudine. Află mai multe aici.