Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pisica Felix care se uită printr-un perete rupt
Felix
Pisicile istețe iubesc gustul irezistibil Purina Felix plicuri. Răsplătește-i ghidușiile cu hrana pentru pisici de la Purina care oferă bucăți suculente în aspic sau recompense delicioase pe placul tuturor felinelor.

Purina Felix pisici - Felix plicuri

Rețetele FELIX plicuri asigură 100% din nevoile zilnice ale pisicii tale: hrană delicioasă realizată din produse de calitate, minerale și vitamine echilibrate și o sursă de acizi grași omega 6 - ingredientele necesare pentru ca pisica ta să fie sănătoasă, energică și ghidușă.

Felix Junior Mobile
Felix Junior
Fiecare pui de pisică este diferit, iar în funcție de nivelul său de activitate și de condiția fizică, cantitatea de hrană și timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate. Felix Junior este o hrană completă, care îi va satisface pisicii tale nevoile nutriționale.
Felix Fantastic Mobile
Felix Fantastic
Acordă-i pisicii tale șansa de a descoperi hrana umedă pentru pisici junior și adulte din gama Felix Fantastic! Prietena ta patrupedă va fi răsfățată cu o masă ca la restaurant, cu bucățele fragede de iepure, pui, somon sau vită în aspic pe care le poate savura pe îndelete. Încearcă toate rețetele și vezi care i se potrivește mai bine pisicii tale!
Felix Sensations Mobile
Felix Sensations
Simțurile pisicii tale vor fi cu siguranță încântate de această gamă de rețete delicioase cu bucăți fragede în diverse arome de aspic, de la pui și vită până la creveți și roșii. Aceste combinații de gusturi și arome o vor face să miaune de plăcere!
Felix Recompense Mobile
Felix Party Mix - Recompense
Pisicile cuminți, dar chiar și cele mai năzdrăvane merită să fie recompensate din când în când, așadar răsfață-le cu Felix Party Mix Recompense, cu o combinație de arome delicioase și ademenitoare care le va atrage mereu atenția.

Descoperă gama de hrană Felix plicuri și recompense Felix pentru pisici

Rețetele FELIX plicuri asigură 100% din nevoile zilnice ale pisicii tale: hrană delicioasă realizată din produse de calitate, minerale și vitamine echilibrate și o sursă de acizi grași omega 6 - ingredientele necesare pentru ca pisica ta să fie sănătoasă, energică și ghidușă. Cu o gamă variată de opțiuni, hrana Purina Felix pisici oferă produse potrivite pentru toate preferințele pisicilor. De la hrana uscată, care le ajută să-și mențină dantura sănătoasă, la hrana umedă, care le hidratează, până la recompense, Felix are tot ce îi trebuie pisicii tale. Cu atâtea arome și senzații pline de savoare, pisica ta inteligentă va adora plicurile Felix pisici. Descoperă chiar acum Felix plicuri ce conțin mese delicioase care par a fi gătite chiar de tine, cu combinații senzaționale de texturi și arome, pentru a încânta simțurile pisicii tale!

Felix is #uptomischief

De ce îl iubim pe Felix

O pisică foarte fericită!
Pisica mea adoră atât de mult hrana de la Felix, încât castronul rămâne aproape curat. Produsele sunt de calitate, iar variatatea de arome îți oferă multe opțiuni din care să alegi.
Caz_1989
Decembrie 2020
Pisica mea este înnebunită după Felix shreds
Am o pisică mofturoasă, care refuză majoritatea hranei pe care i-o ofer. Sunt foarte surpinsă că iubește produsele de la Felix și că după fiecare masă bolul este aproape curat. Atât eu, cât și Hansel, pisica mea, recomandăm această hrană pentru pisici.
Spacekittyrules
Decembrie 2020
fantastic cat treats
We all love special treats, and cats are no exception. FELIX Play Tubes are wonderful! My cat goes crazy for these, She tries to eat the whole packet and she would do anything for them.
Mashka
Decembrie 2020