Pentru ei, toată pasiunea noastră
Beagle așezat în poala proprietarului în timp ce lucrează

Animale de companie la birou

Imaginează-ţi un viitor în care animalele de companie şi oamenii se simt şi mai bine împreună. Un viitor în care luarea animalului de companie cu tine la locul de muncă este un lucru normal pentru majoritatea persoanelor şi nu doar pentru câţiva norocoşi.

La Purina, credem cu tărie că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună.

Dorim ca mai multe persoane să descopere toate avantajele impresionante pe care ni le aduc animalele de companie: de la o stare de sănătate îmbunătăţită, la locuri de muncă mai fericite. Din acest motiv am introdus susţinerea prezenţei animalelor de companie la locul de muncă prin programul „Animale de companie la birou”, în rândul celor 10 „Promisiuni Purina”. Dorim să sprijinim crearea posibilităţii de a lucra într-un loc prietenos cu animalele de companie pentru toţi.

Descoperă aici cum să aplici programul „Animale de companie la birou” în compania ta!

„Animale de companie la birou” şi actualizarea COVID

Terrier așezat în poala femeii în timp ce aceasta lucrează la laptop
„Animale de companie la birou”
Sunt angajator
Descoperă cei şase paşi pentru aplicarea programului „Animale de companie la birou” – şi toate modurile în care angajaţii şi business-ul tău vor beneficia de pe urma acestuia.
Golden retriever așezat la birou în timp ce lucrează un grup
„Animale de companie la birou”
Sunt angajat
Tot ce trebuie să ştii despre implementarea programului „Animale de companie la birou” la locul tău de muncă – inclusiv sugestii privind modul în care să prezinţi ideea managerului tău.
Avantaje cheie

La Purina, primim animale de companie în birourile noastre încă din 2003. De asemenea, am realizat cercetări în rândul altor companii care au descoperit avantajele aducerii împreună a oamenilor şi a animalelor de companie la locul de muncă. Toate aceste experienţe şi cercetări ne-au oferit o perspectivă reală asupra lucrurilor minunate pe care animalele de companie le pot oferi companiilor şi angajaţilor acestora.

Cercetarea noastră

În 2017, am realizat cercetări* în rândul a mii de iubitori de animale de companie din Europa, pentru a afla ce cred aceştia despre programul „Animale de companie la birou”.

40% dintre persoanele cu „Animale de companie la birou” spun că acesta îmbunătăţeşte echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală.

24% dintre persoanele cu „Animale de companie la birou” spun că acesta îmbunătăţeşte relaţiile la locul de muncă.

45% dintre persoanele cu „Animale de companie la birou” spun că acesta creează o atmosferă mai relaxată.

50% dintre angajaţii fără programul „Animale de companie la birou” l-ar vedea ca pe un avantaj.

* Cercetarea pentru Purina a fost efectuată în luna mai 2016 de către compania Engage Research, sub forma unui Studiu comparativ şi a unei Cercetări calitative şi cantitative a programului „Animale de companie la birou”. Sondaj realizat de European Survey în rândul a mii de iubitori de animale de companie din Europa, în luna mai 2017.

Avantajele animalelor de companie la locul de muncă

Povestea „Animale de companie la birou”

Bine ai venit în lumea spaţiului nostru de lucru.

Suntem atât de mândri că locul de muncă al stăpânilor noştri este prietenos cu câinii şi că acolo există o comunitate de iubitori de animale de companie aflată în continuă creştere, care ne întâmpină cu bucurie în fiecare zi la muncă, încât vrem să lătrăm acest lucru de pe acoperişuri! (Deşi nu avem voie pe acoperiş, deci totuşi nu vom face asta.) Aşadar, aşează-te confortabil şi-ţi vom spune întreaga poveste, cu puţin ajutor din partea prietenilor noştri. Cu drag, echipa Purina „Animale de companie la birou”.

Fiecare persoană de la Purina crede cu tărie că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună, fie la locul de muncă ori atunci când se joacă. Prin urmare, există oare o cale mai bună de a transforma această convingere în realitate decât ca animalele de companie să se integreze în viaţa profesională de zi cu zi? Practica „Animale de companie la birou” a fost implementată la Purina încă din 2003, iar politica noastră „Animale de companie la birou” a fost adoptată încă din 2010, pentru a oferi tuturor angajaţilor şansa de a-şi aduce tovarăşii patrupezi la birou. În prezent, avem aproape 50 de colegi canini în programul PAW ("Pets at Work") – cât despre colegii noştri, unii pot crede că sunt nebuni din moment ce au încercat să depăşească recordul mondial aducând 280 de câini la birou!

De când a început practica "Animale de companie la birou" acum peste 12 ani, am văzut atâtea avantaje privind aducerea câinilor la birou! De la angajaţi mai fericiţi, la reducerea stresului. Aceste avantaje nu se aplică doar nouă şi stăpânilor de animale de companie, ci şi altor angajaţi – din moment ce mulţi sunt de acord că mediul de lucru este mai plăcut şi atmosfera este mai optimistă.

Pentru ca începătorii să se alăture haitei noastre, echipa Purina alcătuită din experţi iubitori de animale de companie a dezvoltat un program de prezentare personalizat în trei etape, pentru a introduce treptat câinii şi stăpânii lor în lumea "Animale de companie la birou". Judecând după toate cozile care flutură şi după zâmbetele largi ale stăpânilor de animale şi ale prietenilor acestora – programul "Animale de companie la birou" a avut la fel de mare succes ca o gustare pentru câini. Lasă-ne să te ducem la o mică plimbare în jurul programului "Animale de companie la birou", pentru ca tu să afli întreaga poveste despre cum l-am transformat într-un succes lătrător la locul nostru de muncă.

Beagle la un birou cu cutii Bonio
„Animale de companie la birou”
Eşti interesat de implementarea programului „Animale de companie la birou” la locul tău de muncă?
Dorim să folosim expertiza noastră în aducerea animalelor de companie la birourile noastre, pentru a ajuta şi alte companii să facă acelaşi lucru. Dacă eşti interesat de transformarea biroului tău într-un loc prietenos cu animalele de companie, contactează-ne şi te vom ajuta!