Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina One
Purina One
Purina ONE - Hrană echilibrată nutrițional pentru pisici

Expertiza noastră

Combinând ani de inovație în îngrijirea animalelor de companie cu expertiza în nutriție, vă putem oferi o gamă largă de produse personalizate pentru a satisface nevoile pisicii dumneavoastră. De la hrana uscată la mâncărurile umede, de la Dual Nature la Purina ONE® Bifensis®, întreaga noastră gamă de hrană pentru pisici este pregătită cu ingrediente gustoase și de înaltă calitate. Astfel, fiecare variantă îi oferă nutriție completă zilnică pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor.

Gamele noastre

Formula noastră Bifensis pentru a proteja microbiomul intestinal al pisicii dumneavoastră

O gamă de hrană uscată special formulată pentru a satisface nevoile pisicii dumneavoastră în diferite etape de viață și stiluri de viață. Purina ONE® Bifensis® este o formulă nutritivă unică, care conține cicoare - un prebiotic care echilibrează bacteriile bune și rele din intestinul ei, și Lactobacillus - o bacterie funcțională benefică, dovedită științific că întărește sistemul ei imunitar, din interior spre exterior. Și atunci când este sănătoasă în interior, se vede și la exterior.

Hrănire mixtă: Beneficiile combinației de hrană uscată și umedă

În ce nu există îndoială că hrana noastră uscată oferă gustul și nutriția potrivită, puteți răsfăța pisica oferindu-i și hrana noastră umedă! Datorită formulei sale nutritive, gama noastră de mâncare umedă reprezintă o modalitate gustoasă de a susține microbiomul intestinal al pisicii dumneavoastră și de a-i menține sănătatea. Așadar, continuați și permiteți-i pisicii dumneavoastră să se bucure de cele mai bune dintre ambele. Ea le merită.

Descoperă gama noastră Purina ONE:

Hrana uscată Purina ONE Adult a fost creată de experții de la Purina pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisicilor cu vârsta de peste 1 an. 

Indiferent de vârstă, pisica ta va avea nevoie de o hrană pe măsura nevoilor ei.​

De la îngrijirea dinților, îngrijirea orală, până la tot ce trebuie să știi despre îngrijirea blănii pisicii tale, și multe altele.

Cu Purina ONE Indoor, îi poți oferi pisicii tale de apartament hrana corespunzătoare pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor!

În timp ce sterilizarea poate crește durata de viață și previne comportamentele nedorite, poate să și conducă la creșterea în greutate și apariția mai frecventă a problemelor ale tractului urinar. Pentru a echilibra aceste schimbări și a îmbunătăți calitatea vieții pisicii tale, ia în considerare hrana Purina ONE Sterilised, special creată pentru nevoile pisicilor sterilizate/castrate.

Dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, hrana uscată Purina ONE DualNature™ vine într-o combinație apetisantă de bulete cu textură crocantă și bulete cu textură moale, conținând proteine de înaltă calitate ca sursă consistentă de aminoacizi pentru susținerea sănătății tractului digestiv.

Provocarea de 3 săptămâni

Începeți astăzi și veți observa o diferență încă din PRIMA SĂPTĂMÂNĂ

Obțineți o diferență vizibilă în sănătatea pisicii dumneavoastră, în doar 3 săptămâni. Un apetit excelent încă de la prima zi. Nivele ridicate de energie începând cu săptămâna 1. O digestie mai sănătoasă începând cu săptămâna 2. Blană strălucitoare și ochi luminoși începând cu săptămâna 3. Deci... începeți provocarea de 3 săptămâni astăzi. Și veți fi uimiți de diferență.

Angajamentele noastre pentru a construi un viitor mai bun

Luăm măsuri în călătoria noastră de reducere a amprentei de carbon
Luăm măsuri în călătoria noastră de reducere a amprentei de carbon
Și cu PURINA ONE® DualNature™, am început călătoria noastră către sustenabilitate pentru un viitor mai bun, prin trecerea la ingrediente cu amprentă de carbon redusă, achiziționarea de energie regenerabilă pentru fabricile noastre, adoptarea transportului multimodal și îmbunătățirea reciclabilității.
Utilizând abordarea Mass Balance pentru a reduce deșeurile de plastic
Utilizând abordarea Mass Balance pentru a reduce deșeurile de plastic
Credem că este responsabilitatea noastră să contribuim la reducerea dependenței de plasstic în timpul producției ambalajelor noastre. Abordarea mass balance ne permite să urmărim cantitatea de plastic reciclat utilizat și apoi să-l amestecăm cu plastic nou pentru a crea ambalaje noi. Astfel, ne ajută să reducem deșeurile de plastic și să contribuim la economia circulară.