Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina One
Purina One
Purina ONE - Hrană echilibrată nutrițional pentru pisici

Expertiza noastră în crearea hranei Purina ONE

Îmbinarea anilor de inovaţie în îngrijirea animalelor de companie cu expertiza nutriţională ne permite să-ţi oferim o gamă largă de produse, create special pentru îndeplinirea nevoilor pisicii tale. De la hrană uscată la mese umede, de la Dual Nature la Purina ONE Bifensis, întreaga noastră gamă de hrană pentru pisici Purina ONE este preparată din ingrediente gustoase, de înaltă calitate. Astfel, buletele oferă pisicii tale nutriţie completă zilnică, pentru o sănătate vizibilă, în prezent şi în viitor.

Ştii că pisicile au abilitatea naturală de a se echilibra. Dar ştiai că un microbiom intestinal echilibrat este esenţial pentru starea generală de sănătatea şi bunăstarea acestora? Nutriţia avansată oferită de hrana Purina ONE Bifensis ajută la protecţia microbiomului intestinal al pisicii tale şi la fortificarea sistemului său imunitar. Iar atunci când pisica ta este sănătoasă în interior, acest lucru se vede şi la exterior. Purina ONE Bifensis conține o formulă nutrițională cu o bacterie funcțională benefică: Lactobacillus, dovedit științific că întărește sistemul imunitar, contribuie la un metabolism sănătos al pisicii și ajută la protejarea florei intestinale, promovând controlul greutății și un tract urinar sănătos. 

Descoperă Purina ONE creată pentru nevoile pisicii tale

Formula noastră Purina ONE Bifensis

O gamă de hrană uscată Purina ONE formulată special pentru a viza nevoile pisicii tale, indiferent de etapa de viaţă în care se află sau de stilul de viaţă al acesteia. Purina ONE Bifensis este o formulă nutriţională unică, care conţine cicoare – un prebiotic ce echilibrează nivelul bacteriilor benefice şi al celor nocive din intestinul pisicii tale şi lactobacillus – o bacterie benefică funcţională ce s-a dovedit, pe baza probelor ştiinţifice, că fortifică sistemul imunitar al acesteia, din interior spre exterior. Atunci când pisica ta este sănătoasă în interior, acest lucru se vede şi la exterior.

Purina ONE Hrană umedă

Descoperă, de asemenea, nutriția de înaltă calitate Purina ONE în gama de hrană umedă cu rețete delicioase special concepute pentru a satisface nevoile personalizate ale pisicii tale. Datorită formulei sale nutriţionale, gama noastră Purina ONE hrană umedă este un mod gustos de a susţine în continuare microbiomul intestinal al pisicii tale şi de a ajuta la menţinerea sănătăţii acesteia.

DualNature: nutriţie creată de experţi şi inspirată din natură

Cu Purina ONE Dual Nature, pisica ta beneficiază de nutrienții esențiali de care are nevoie, obținuți din ingrediente naturale.

Purina ONE Dual Nature cu spirulină ajută la susținerea sistemului imunitar al pisicii tale. Acțiunea antioxidantă a spirulinei și proprietățile sale benefice au grijă de sănătatea ei pe termen lung.

Purina ONE Dual Nature cu merișoare este o hrană 100% completă și echilibrată, plină de nutrienți esențiali, bogată în pui sau somon, pe care pisica ta o va adora.

Purina ONE Dual Nature este o hrană produsă în cadrul unui sistem de management care diminuează impactul negativ asupra planetei prin reducerea amprentei de carbon și utilizarea de materiale plastice în cantități mai mici.

Astfel, ai grijă și de sănătatea pisicii tale, și de sănătatea planetei.

Stai fără griji, toată gamă Purina ONE DualNature oferă pisicii tale mese gustoase, create special pentru aceasta, pe care le va savura, de la prima până la ultima înghiţitură.
Cantitățile zilnice recomandate din hrana Purina ONE trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție. 

Descoperă gama noastră Purina ONE:

Hrana uscată Purina ONE Adult a fost creată de experții de la Purina pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisicilor cu vârsta de peste 1 an. 

Indiferent de vârstă, pisica ta va avea nevoie de o hrană pe măsura nevoilor ei.​

De la îngrijirea dinților, îngrijirea orală, până la tot ce trebuie să știi despre îngrijirea blănii pisicii tale, și multe altele.

Cu Purina ONE Indoor, îi poți oferi pisicii tale de apartament hrana corespunzătoare pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor!

În timp ce sterilizarea poate crește durata de viață și previne comportamentele nedorite, poate să și conducă la creșterea în greutate și apariția mai frecventă a problemelor ale tractului urinar. Pentru a echilibra aceste schimbări și a îmbunătăți calitatea vieții pisicii tale, ia în considerare hrana Purina ONE Sterilised, special creată pentru nevoile pisicilor sterilizate/castrate.

Dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, hrana uscată Purina ONE DualNature™ vine într-o combinație apetisantă de bulete cu textură crocantă și bulete cu textură moale, conținând proteine de înaltă calitate ca sursă consistentă de aminoacizi pentru susținerea sănătății tractului digestiv.

Utilizarea abordării „Mass Balance” pentru a reduce cantitatea de deşeuri din plastic

Credem că este responsabilitatea noastră să ajutăm la reducerea dependenţei de plastic virgin, în producţia ambalajelor noastre. Abordarea „Mass Balance” ne permite să urmărim cantitatea de plastic reciclat utilizată şi, apoi, să o amestecăm cu plastic nou, pentru a crea ambalaje noi. Astfel, acest lucru ne ajută să reducem cantitatea de deşeuri din plastic şi să contribuim la economia circulară.

Începe azi cu Purina ONE şi vezi diferenţa încă din PRIMA SĂPTĂMÂNĂ

Fă o schimbare vizibilă în privinţa sănătăţii pisicii tale, în doar trei săptămâni.

1. Apetit excelent din prima zi.

Niveluri sporite de energie şi vitalitate din prima săptămână cu Purina ONE.

2. Digestie mai bună şi microbiom intestinal echilibrat din a doua săptămână.

3. Blană şi ochi sănătoşi din a treia săptămână.

Începe astăzi provocarea de trei săptămâni alegând Purina ONE și lasă-te uimit de această schimbare.

Hrănire mixtă: o combinație de încredere

Oferind pisicii tale hrană uscată Purina ONE şi hrană umedă Purina ONE, îi poţi furniza nutriţia în care ai încredere şi gustul pe care-l va adora. Purina ONE, un mix de hrană pisici în care poţi avea încredere.