Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina One
Purina One
Hrană echilibrată nutrițional pentru pisici

Expertiza noastră

Îmbinarea anilor de inovaţie în îngrijirea animalelor de companie cu expertiza nutriţională ne permite să-ţi oferim o gamă largă de produse, create special pentru îndeplinirea nevoilor pisicii tale. De la hrană uscată la mese umede, de la Dual Nature la Purina ONE® Bifensis®, întreaga noastră gamă de hrană pentru pisici este preparată din ingrediente gustoase, de înaltă calitate. Astfel, buletele oferă pisicii tale nutriţie completă zilnică, pentru o sănătate vizibilă, în prezent şi în viitor.

Ştii că pisicile au abilitatea naturală de a se echilibra. Dar ştiai că un microbiom intestinal echilibrat este esenţial pentru starea generală de sănătatea şi bunăstarea acestora? Nutriţia avansată oferită de hrana Purina ONE® Bifensis® ajută la protecţia microbiomului intestinal al pisicii tale şi la fortificarea sistemului său imunitar. Iar atunci când pisica ta este sănătoasă în interior, acest lucru se vede şi la exterior.

 

Află mai multe

Descoperă o gamă creată special pentru nevoile pisicii tale

Formula noastră Bifensis®

O gamă de hrană uscată formulată special pentru a viza nevoile pisicii tale, indiferent de etapa de viaţă în care se află sau de stilul de viaţă al acesteia. Purina ONE® Bifensis® este o formulă nutriţională unică, care conţine cicoare – un prebiotic ce echilibrează nivelul bacteriilor benefice şi al celor nocive din intestinul pisicii tale şi lactobacillus – o bacterie benefică funcţională ce s-a dovedit, pe baza probelor ştiinţifice, că fortifică sistemul imunitar al acesteia, din interior spre exterior. Atunci când pisica ta este sănătoasă în interior, acest lucru se vede şi la exterior.

Hrană umedă

Datorită formulei sale nutriţionale, gama noastră de hrană umedă este un mod gustos de a susţine în continuare microbiomul intestinal al pisicii tale şi de a ajuta la menţinerea sănătăţii acesteia.

DualNature: nutriţie creată de experţi şi inspirată din natură

Cu Purina ONE® DualNature, poţi aduce beneficiile naturii direct în bolul pisicii tale. Această gamă conţine proteine de înaltă calitate ca o sursă bună de aminoacizi şi are două reţete principale: Purina ONE® DualNature cu merişoare este o hrană 100% completă şi echilibrată, plină de nutrienţi esenţiali. Este bogată în pui/ somon, iar pisica ta pur şi simplu o va adora. Purina ONE® DualNature cu spirulină ajută la susţinerea sistemului imunitar al pisicii tale, având în vedere că spirulina este un antioxidant şi s-a dovedit că are o gamă de proprietăţi benefice.

Stai fără griji, toată gamă Purina ONE® DualNature oferă pisicii tale mese gustoase, create special pentru aceasta, pe care le va savura, de la prima până la ultima înghiţitură.

Descoperă gama noastră:

Hrana uscată Purina ONE Adult a fost creată de experții de la Purina pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisicilor cu vârsta de peste 1 an. 

Indiferent de vârstă, pisica ta va avea nevoie de o hrană pe măsura nevoilor ei.​

De la îngrijirea dinților, îngrijirea orală, până la tot ce trebuie să știi despre îngrijirea blănii pisicii tale, și multe altele.

Cu PURINA ONE îi poți oferi pisicii tale de apartament hrana corespunzătoare pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor!

În timp ce sterilizarea poate crește durata de viață și previne comportamentele nedorite, poate să și conducă la creșterea în greutate și apariția mai frecventă a problemelor ale tractului urinar. Pentru a echilibra aceste schimbări și a îmbunătății calitatea vieții pisicii tale, ia în considerare o hrană special creată pentru nevoile pisicilor sterilizate/castrate.

Dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, hrana uscată PURINA ONE® DualNature™ vine într-o combinație apetisantă de bulete cu textură crocantă și bulete cu textură moale, conținând proteine de înaltă calitate ca sursă consistentă de aminoacizi pentru susținerea sănătății tractului digestiv.

Utilizarea abordării „Mass Balance” pentru a reduce cantitatea de deşeuri din plastic

Credem că este responsabilitatea noastră să ajutăm la reducerea dependenţei de plastic virgin, în producţia ambalajelor noastre. Abordarea „Mass Balance” ne permite să urmărim cantitatea de plastic reciclat utilizată şi, apoi, să o amestecăm cu plastic nou, pentru a crea ambalaje noi. Astfel, acest lucru ne ajută să reducem cantitatea de deşeuri din plastic şi să contribuim la economia circulară.

Începe azi şi vezi diferenţa încă din PRIMA SĂPTĂMÂNĂ

Fă o schimbare vizibilă în privinţa sănătăţii pisicii tale, în doar trei săptămâni.
Apetit excelent din prima zi.
Niveluri sporite de energie şi vitalitate din prima săptămână.
Digestie mai bună şi microbiom intestinal echilibrat din a doua săptămână.
Blană şi ochi sănătoşi din a treia săptămână.
Începe astăzi provocarea de trei săptămâni și lasă-te uimit de această schimbare.

Hrănire mixtă: o combinație de încredere

Oferind pisicii tale hrană uscată Purina ONE® şi hrană umedă Purina ONE®, îi poţi furniza nutriţia în care ai încredere şi gustul pe care-l va adora. Purina ONE®, un mix în care poţi avea încredere.