Experți în nutriție

Bărbat cu pisică pufoasă

Aici, la PURINA®, toți iubim animalele și înțelegem rolul imens pe care îl pot juca în viața oamenilor. De aceea, suntem dedicați dezvoltării rețetelor de hrană care să ajute pisicile și câinii de toate vârstele să fie fericiți, sănătoși și mulțumiți.

Animalele sunt companionii noștri, plini de iubire și parte din familie, deci este important nu numai să se bucure de hrana pe care le-o dăm, ci și să le facă bine. Rețetele noastre nu sunt doar gustoase, sunt compuse din combinații de carne, vitamine și minerale care oferă o masă completă și bine echilibrată.

Știm că abordarea de mâncare universală nu este potrivită pentru animale. Câinii și pisicile nu sunt la fel și, așa cum noi toți avem personalități distincte, și ei au propriile nevoi dietetice. De aceea, am elaborat o gamă largă de hrană și produse pentru toate tipurile de câini și pisici: de la puii de pisică și câine, la cei care stau în casă, cei care stau numai afară, cei care sunt gestanți și cei cu alergii și cu nevoi dietetice speciale.

Având peste 85 de ani de experiență, experții noștri în nevoile nutriționale ale animalelor de companie s-au implicat în elaborarea de rețete care sunt bune pentru sănătate, bunăstare și longevitate, precum și pentru papilele gustative ale prietenilor noștri cu lăbuțe.