Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Femeie care vorbește cu buldogul

Filozofia noastră despre nutriţie

Fiecare animal de companie merită o nutriţie excelentă.

Începem prin a ne imagina o lume în care animalele de companie cresc puternice şi ajung la o vârstă cât mai înaintată, o lume în care chiar şi cele mai solicitante probleme de sănătate pot fi gestionate în mod eficient prin nutriţie.

Impulsionaţi de această viziune şi de pasiunea noastră nestăvilită pentru animalele de companie, aplicăm expertiza noastră de peste 90 de ani în nutriţia, fiziologia şi comportamentul animalelor de companie, pentru a face noi descoperiri şi a depăşi limite, creând soluţii nutriţionale care vor face cu adevărat diferenţa. Sarcina noastră este aceea de a ne imagina imposibilul şi de a elibera puterea nutriţiei, pentru a ajuta animalele de companie să trăiască mai bine şi să ajungă la vârste cât mai înaintate.

Această filozofie influenţează deciziile pe care le luăm şi convingerile care ne ghidează în fiecare zi.

Aceste convingeri sunt:

1. Nutriţia excelentă ar trebui să fie disponibilă tuturor câinilor şi pisicilor

Credem că nutriţia excelentă ar trebui să fie disponibilă tuturor câinilor şi pisicilor de pretutindeni. Din acest motiv, oferim o gamă largă de produse, care le permit stăpânilor să aleagă hrana adecvată pentru animalul lor de companie. Dorim ca fiecare stăpân de animal de companie să aibă încredere că hrana achiziţionată de acesta îndeplineşte sau depăşeşte standardele de reglementare şi industriale – dar, de asemenea, dorim ca fiecare stăpân să aibă încredere că au luat decizia corectă.

2. Nutriţia începe de la înţelegerea nutrienţilor, nu doar a ingredientelor

Credem că nutriţia începe de la înţelegerea nutrienţilor, nu doar a ingredientelor. Cele mai bune ingrediente sunt cele care lucrează împreună cu alte ingrediente, pentru a-şi îmbunătăţi performanţa unul celuilalt. Un amestec mai inteligent de nutrienţi va fi mai uşor de digerat şi mai eficient pentru un animal de companie în comparaţie cu un singur ingredient. Din acest motiv noi nu formulăm hrana pentru animale de companie pe baza ingredientelor în sine, ci măsurăm modul în care diferitele formule afectează starea generală de sănătate a animalului de companie.

3. Inovaţia ar trebui urmărită, concentrându-ne întotdeauna pe nevoile nutriţionale, pe siguranţa şi pe bunăstarea animalului de companie

Credem că inovaţia ar trebui urmărită, concentrându-ne întotdeauna pe nevoile nutriţionale, pe siguranţa şi pe bunăstarea animalului de companie. Din acest motiv avem departamentul „Pet Care Centre” (trad. Centrul pentru îngrijirea animalelor de companie), unde studiile noastre privind hrănirea ajută la obţinerea unei mai bune înţelegeri a preferinţelor naturale, a nevoilor nutriţionale şi a comportamentului câinilor şi pisicilor. Personalul nostru instruit şi grijuliu tratează câinii şi pisicile noastre cu respect şi afecţiune, pentru că şi noi suntem stăpâni de animale de companie.

4. Experienţele hrănirii ar trebui să fie plăcute şi, în acelaşi timp, să ofere nutriţie optimă

Credem că experienţele hrănirii ar trebui să fie plăcute şi, în acelaşi timp, să ofere nutriţie optimă. Din acest motiv, fiecare hrană pentru animalele de companie pe care o producem îndeplineşte standardele de reglementare naţionale şi europene (pieţe din afara UE: va rugăm să adaptaţi paragraful în mod corespunzător) înainte ca aceasta să ajungă în bolul animalului tău de companie. La Purina, considerăm standardele industriale doar un simplu punct de pornire. Produsele noastre nu doar îndeplinesc aceste standarde, ci multe dintre acestea le şi depăşesc, urmând în mod voluntar ghidul Federaţiei Europene a Industriei Alimentare pentru Animale de Companie (FEDIAF), care încurajează companiile de hrană pentru animalele de companie să garanteze că produsele lor sunt sigure pentru animăluţe. Facem toate acestea pentru a furniza nutriţie optimă animalelor de companie.

Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim