Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Câine și pisică jucându-se

Găsirea unui animal de companie

Luarea unui nou animal de companie este extrem de emoţionantă! Fie că ai nevoie de ajutor cu găsirea rasei sau a numelui potrivit, cu înţelegerea costurilor şi a avantajelor sau cu decizia privind adopţia sau cumpărarea, noi avem suficiente sfaturi profesioniste pentru tine.

Spaniel fiind mângâiat
Adopția unui câine

Asemenea tuturor deciziilor importante, documentarea înainte de luarea unui pui de câine nou îţi va permite să te asiguri că alegi câinele potrivit pentru tine şi pentru stilul tău de viaţă.

Pisică albă și neagră fiind mângâiată
Adopția unei pisici

Decizia de a adopta o pisică nouă poate veni cu numeroase întrebări. Ce rasă ţi-ai dori? Poţi face faţă provocărilor oferite de un pui de pisică îndrăzneţ ori s-ar potrivi mai bine stilului tău de viaţă o pisică senioară liniştită?

Câine sărind
Pregătirea
Cele mai bune nume pentru câini
Dacă eşti în căutarea unui tip de hrană pentru câini potrivit pentru prietenul tău patruped, avem câte ceva pentru fiecare. De la hrana uscată la cea umedă, de la hrana pentru pui de câine, la cea pentru câini seniori şi de la mese complete la diete speciale, vezi gama noastră de produse pentru a găsi ceva perfect pentru câinele tău.
Pisică care se uită la cameră
Pregătirea
Cele mai bune nume pentru pisici
Dacă eşti în căutarea unui tip de hrană potrivit pentru pisica ta, avem câte ceva pentru fiecare. De la hrana uscată la cea umedă, de la hrana pentru pui de pisică, la cea pentru pisici senioare şi de la mese complete la diete speciale, vezi gama noastră de produse pentru a găsi ceva perfect pentru pisica ta.

Descoperă mai multe

Câini așezați privind în direcții opuse
Prietenul patruped perfect
Tipuri de câini şi ghiduri pentru aceştia
Diferitele tipuri de câini au diverse nevoi, aşadar fie că doreşti un câine de vânătoare oarecare sau un câine de vânătoare din grupa „gundog” (care găseşte şi colectează păsările împuşcate), o rasă de câine tip jucărie sau un terrier, îţi oferim sfaturile de care ai nevoie pentru a-ţi găsi prietenul perfect.
Câine care se uită la proprietar
Alegerea perfectă pentru tine
Rase de câine
Cu atâtea rase din care poţi alege, găsirea prietenului canin perfect pentru tine poate fi problematică. Testul nostru pentru selectarea rasei poate compara stilul tău de viaţă cu nevoile acesteia sau le poţi vedea pe toate în Biblioteca noastră pentru rase.
Pisici Brown și Ginger Tabby stând pe canapea
Expertiza Purina
Tipuri de pisici şi ghiduri pentru acestea
Cauţi o pisică prietenoasă pentru familie? Te-ai decis deja asupra unei pisici negre sau ai nevoie de o rasă hipoalergenică? Ghidurile noastre te vor ajuta să-ţi găseşti pisica perfectă.
Două pisici așezate pe canapea
Expertiza Purina
Rase de pisică
Încă de la începuturile sale, Purina a reprezentat avangarda în domeniul inovaţiilor nutriţionale, având obiectivul de a ajuta câinii şi pisicile să trăiască mai bine şi să ajungă la vârste cât mai înaintate. Deţinerea unei pisici este un lucru foarte satisfăcător, dar şi o mare responsabilitate. Află astăzi ce rasă se potriveşte cel mai bine stilului tău de viaţă unic, cu ajutorul instrumentului nostru de selectare a rasei ori cautând în biblioteca noastră pentru rase.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale despre animale de companie – mici sau mari, foarte serioase ori simple. Contactează-ne direct, în orice moment şi prin orice mod. Liniile noastre sunt disponibile: de luni până vineri, între orele 09.00 - 17.00.