Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Ne mândrim cu brandurile noastre

Ochii strălucitori, o blană frumoasă și o personalitate jucăușă sunt semne importante că animalul tău de companie este sănătos. Și totul începe cu o dietă adecvată. De aceea, lucrăm continuu pentru a avansa în știința sănătății și nutriției animalelor de companie. Păstrează-ți animalul de companie fericit, sănătos și puternic cu Purina. 

Hrană pentru pisici

pisica Felix
Felix
​Pisicile istețe iubesc gustul irezistibil Purina Felix. Răsplătește-i ghidușiile cu hrana pentru pisici de la Purina care oferă bucăți suculente în aspic sau treat-uri delicioase pe placul tuturor felinelor.​
Rețetele FELIX asigură 100% din nevoile zilnice ale pisicii tale: hrană delicioasă realizată din produse de calitate, minerale și vitamine echilibrate și o sursă de acizi grași omega 6 - ingredientele necesare pentru ca pisica ta să fie sănătoasă, energică și ghidușă.
pisica alba gourmet
Gourmet
Gama Gourmet este realizată la cele mai înalte standarde de gust și plăcere, pentru a atrage pisicile cu gusturi rafinate. Creat pentru a oferi o mare varietate de arome și texturi în diverse game - Gold, Perle, Mon Petit și Nature's Creations - toate preparate în porții convenabile de o singură porție.
Pisica purina one
Purina One
Indiferent de vârstă, pisica ta va avea nevoie de o hrană pe măsura nevoilor ei. Noi te sfătuim să alegi Purina ONE - hrană echilibrată nutrițional pentru pisici. Descoperă mai jos în cele ce urmează sfaturile experților noștri și câteva recomandări de produse Purina ONE hrană uscată și umedă pentru pisici. De la îngrijirea dinților, îngrijirea orală, până la tot ce trebuie să știi despre îngrijirea blănii pisicii tale, și multe altele.
Friskies pisica hrana
Friskies pentru pisici
Prin natura lor, pisicile sunt o prezență fascinantă în familie, aducând vitalitate în casele noastre. Special pentru ele, experții Purina® au creat Friskies® pentru pisici. Rețetele Friskies® sunt făcute fără coloranți artificiali, arome sau conservanți adăugați, pentru a putea oferi o hrană sănătoasă, de care toate pisicile au nevoie.
Pro Plan pisica
PRO PLAN pentru pisici
Creată de specialiști cu expertiză în nutriție și susținută/aprobată de profesioniștii din domeniu, gama PURINA® PRO PLAN® constă într-o varietate de rețete care acoperă nevoile aproape fiecarui tip de pisică.
produse ppvd
PRO PLAN Veterinary Diets
Gama PRO PLAN Veterinary Diets a fost creată pentru a ajuta medicii veterinari să ofere pisicilor suport nutrițional pentru condiții specifice de sănătate. Nutriția personalizată poate prelungi durata de viață a pisicii tale, dar și calitatea vieții sale. Hrana este punctul de plecare pentru o sănătate optimă și stare de bine pe termen lung.
Cat chow hrana pentru pisici
Cat Chow®
PURINA CAT CHOW susține pisicile extraordinare în mod natural cu beneficiile oferite de natură. Pisica ta este extraordinară. Pentru a o susține, PURINA CAT CHOW vine cu o formulă specială cu proteine de calitate și ingrediente naturale. Hrana PURINA pentru pisici este bogată în pui și include Nutrium, o combinație specifică de fibre din surse naturale și o sursă naturală de prebiotic, care îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și contribuie la o digestie sănătoasă.

Hrană pentru câini

Purina one caine terrier
Purina ONE Mini
Câinii de talie mică au nevoi nutriționale specifice. De aceea, experții Purina au creat hrană specializată pentru aceștia. Purina ONE Mini pentru câini este un tip de hrană avansată, special concepută pentru cavitatea bucală de dimensiuni reduse a câinilor de talie mică. Hrana Purina ONE Mini are la bază o rețetă hrănitoare pentru câinii de peste 1 an, bogată în proteine, cu niveluri ridicate de antioxidanți, pentru un sistem imunitar puternic și substanțe nutritive esențiale.
produse proplan caine
PRO PLAN pentru câini
Creată de specialiști cu expertiză în nutriție și susținută/aprobată de profesioniștii din domeniu, gama PURINA® PRO PLAN® constă într-o varietate de rețete care acoperă nevoile aproape fiecarui tip de câine.
produse ppvd caine
PRO PLAN Veterinary Diets
Gama PRO PLAN Veterinary Diets a fost creată pentru a ajuta medicii veterinari să ofere câinilor suport nutrițional pentru condiții specifice de sănătate. Nutriția personalizată poate prelungi durata de viață a câinelui tăi, dar și calitatea vieții sale. Hrana este punctul de plecare pentru o sănătate optimă și stare de bine pe termen lung.
Dog chow caine
DOG CHOW
Ca și tine, credem că cei mai fericiți și sănătoși câini sunt cei liberi să exploreze lumea, să stea afară și să se joace, așa cum ar face-o în mod natural. Experții PURINA, specializați în nutriția și comportamentul canin încă din 1926, au creat pentru ei PURINA DOG CHOW. O hrană completă și echilibrată, cu ingrediente naturale selectate, precum spanac, morcov, cicoare și cereale integrale, care conține Naturium, o combinație specifică de fibre din surse naturale și un prebiotic natural.
caini mancand friskies
Friskies pentru câini
În funcție de talie, vârstă sau activitate, câinele tău are nevoi diferite. Hrana uscată Friskies VitaFit™ vine cu rețete diferite, care răspund unor cerințe specifice. Pentru nevoile puiului tău în creștere, alege gama Junior. Dacă ai un câine de talie mică, oferă-i Mini Menu. Gama Active e creată special pentru câinii foarte activi, iar Friskies VitaFit™ Balance susține sănătatea sistemului imunitar.