Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Hrana umeda pisici

Descoperă varietatea de hrana umeda pisici, special creată pentru gustul oricărei feline. Alege acum cea mai potrivită hrană umedă pentru pisici dintre zeci de produse cu arome delicioase de la brandurile Purina pe care le iubești.
Hrana umeda pisici
Filtru
Filtre:

Mâncare umedă pisici - descoperă deliciul autentic

Când vine vorba de răsfățarea felinelor noastre iubite, alegerea hranei potrivite pentru animalul tău de companie este esențială. Știm că fiecare purr-sonalitate are gusturile și nevoile sale, iar de aceea hrana umedă pentru pisici este o alegere câștigătoare. Oferă-i pisicii tale experiența autentică a hranei umede! Deliciul și prospețimea hranei umede sunt de neegalat, iar felina ta o va iubi pentru asta. Cu arome bogate și texturi variate, această hrana îi oferă o bucurie a gustului pe care o merită. Indiferent dacă ai o pisică mofturoasă sau o pisică junior curioasă, hrana umedă este pentru toți iubitorii de feline care vor să le ofere ce e mai bun.

Purina oferă o gamă variată de hrană umedă pentru pisici, pentru o nutriție completă bazată pe nevoi unice. Descoperă selecția noastră delicioasă de hrana umeda pisici, atât pentru juniori, pisici adulte sau pisici adulte cu afecțiuni de sănătate.
Ai la dispoziție opțiuni diverse de hrană pisici inclusiv sortimente de hrană pentru pisici Felix, hrană pisici Pro Plan și multe alte produse savuroase de la branduri Purina pe care felina ta le va îndrăgi. 


Dacă ai o pisicuță pretențioasă, te incurajăm să încerci gama noastră de hrană Purina Gourmet pisici. Tot pentru pisicuțele mofturoase, care preferă ceva mai gustos, te invităm să descoperi variantele noastre de recompense pisici Felix. Fiecare dintre preparatele oferite în gama noastră de hrana umeda pisici a fost elaborat cu măiestrie, cu scopul de a asigura o dietă completă și echilibrată, care să răspundă la toate nevoile nutriționale ale pisicilor, având totodată un gust delicios. Descoperă astăzi întreaga noastră gamă de hrana umeda pisici și alege dieta perfectă pentru felina ta de la mărcile Purina pe care le cunoști și iubești: Pro Plan, Purina One, Friskies, Gourmet sau Felix.

Întrebări frecvente despre hrana um​edă pentru pisici

Care sunt beneficiile în a-i servi pisicii mâncare umedă?

 • Contribuie la o mai bună hidratare generală, permițându-i pisicii tale să absoarbă lichidele din hrană
 • Promovează o masă corporală slabă Adaugă mai multă varietate datorită texturilor și ingredientelor pe care pisicile le adoră
 • Este foarte ușor de mestecat și de digerat de către pisici

Mâncare umedă pisici - și mai multe beneficii

 • Conține aceiași nutrienți esențiali ca și hrana uscată, inclusiv vitamine și minerale precum:
 • Fier, care susține sănătatea sângelui și a țesuturilor
 • Zinc, pentru a contribui la susținerea dezvoltării sistemului imunitar și pentru a ajuta la menținerea pielii, ochilor și oaselor
 • Biotină, care ajută la reglarea eliberării de energie din alimente și, de asemenea, favorizează sănătatea pielii, ajutând la menținerea integrității acesteia

Deși hrănirea pisicii cu hrană umedă poate părea într-un fel, specială, aceasta este mai mult decât o gustare sau un răsfăț. Hrana umedă pentru pisici este 100% completă și echilibrată și poate fi o parte esențială a dietei oricărei pisici.

Câte tipuri de mâncare umedă pisici sunt disponibile la Purina?

 • Plicuri pisici - gamă diversificată de gusturi le va cuceri simțurile
 • Pate, Mousse sau Terină pentru pisica ta - o consistență rafinată și savuroasă pentru pisici cu gusturi rafinate
 • Mini fileuri suculente în sos - texturi variate ce îi vor oferi o experiență de neuitat
 • Pachete mixate de cubulețe în sos și rețete delicioase în aspic - alternative versatile ce stau la dispoziția ta în numeroase variante

Cum aleg hrana umedă pentru pisici?

Alegerea hranei umede pentru pisici este esențială pentru sănătatea și bunăstarea acestora. Este recomandat să optezi pentru hrana umedă care să fie completă și echilibrată pentru a asigura toți nutrienții de care pisica ta are nevoie. Este, de asemenea, important să ții cont de nevoile specifice ale pisicii, cum ar fi hrana pentru pisici sterilizate sau hrana pentru pisici cu probleme urinare, precum și de vârsta, stadiul de viață și greutatea acesteia. Puii de pisică au nevoi nutriționale diferite față de pisicile adulte sau vârstnice și au nevoie de o hrană special formulată.

Ce cantitate de hrană umedă ar trebui să mănânce o pisică?

Ar trebui să ajustezi cantitatea exactă de hrană umedă cu care să hrănești pisica în funcție de faptul dacă îi și hrană uscată. Pentru informații specifice legate de cantitatea de hrană umedă pe care să i-o servești, verifică instucțiunile de hrănire de pe ambalajul produsului. Medicul veterinar îți poate recomanda o cantitate ideală, de asemenea, să hrănești cu mai multă sau mai puțină hrană umedă, în funcție de greutatea pisicii tale, de starea de sănătate, rasă și alți factori.

Care sunt avantajele hranei umede pentru pisici sterilizate?

Hrana umedă pentru pisici sterilizate este formulată special pentru a le ajuta să își mențină o greutate sănătoasă și pentru a preveni excesul de kilograme. Această hrană are adesea un conținut caloric mai mic și ingrediente speciale pentru a sprijini sănătatea tractului urinar.

De ce este importantă hrana umedă pentru pisici cu probleme urinare?

Hrana umedă pentru pisici cu probleme urinare este esențială pentru susținerea sănătății tractului urinar. Acest tip de hrană conține adesea niveluri specifice de minerale și ingrediente care reduc riscul formării cristalelor urinare sau a pietrelor la pisici.

Ce hrană umedă se recomandă puilor de pisică sau pisicilor junior?

Pentru pisicile junior, recomandăm hrana umedă care oferă nutrienții esențiali pentru creșterea și dezvoltarea lor. Este important să cauți hrana care conține proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale pentru a le asigura o bază nutritivă solidă și un start optim în viață.

Ce opțiuni de plicuri cu mâncare există pentru pisicile sterilizate?

Plicurile de mâncare pentru pisici sunt porții individuale de hrană umedă ambalate într-un mod convenabil. Există opțiuni special formulate pentru pisicile sterilizate, care ajută la menținerea greutății optime și a sănătății lor. Vezi gama de hrană pisici sterilizate.

Este Friskies o hrană umedă bună pentru pisici?

Da. Absolut. 100%! Friskies se angajează să ofere o nutriție de calitate, care îți hrănește pisica, și care îți oferă o varietate de arome care fac ca ora mesei să fie distractivă și interesantă!

De ce sunt Felix plicuri pisici considerate speciale?

Plicurile pentru pisici Felix sunt o gamă populară de hrana umedă și sănătoasă cu arome delicioase. Aceste plicuri oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface preferințele pisicilor.