Pentru ei, toată pasiunea noastră
Jean Christophe

Senior Pet Nutritionist and Regulatory Affairs Specialist @Purina

Jean Christophe
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

„100% complet și echilibrat” înseamnă că produsul respectiv poate fi utilizat în mod continuu pentru o dietă echilibrată și poate să-i ofere animalului tău de companie toată nutriția de care are nevoie.


În majoritatea cazurilor, animalele de companie sunt hrănite cu același produs, zi de zi, în mod continuu sau chiar pe tot parcursul vieții lor. De aceea, este esențial să le oferim hrană care combină diferite ingrediente în proporția corectă, în funcție de fazele diferite din viața animalului de companie și fiziologia acestuia, masă după masă, zi după zi, pentru că hrana poate impacta sănătatea animalului de companie. 

Produsele noastre 100% complete și echilibrate sunt formulate de profesioniști în îngrijirea animalelor de companie și se bazează pe cercetare și știință, pentru a le oferi cea mai bună nutriție posibilă animalelor de companie, astfel încât acestea să beneficieze de blană sănătoasă, o digestie bună și de multă energie, toate acestea cu un gust care le place și pe care îl iubesc. 

Un exemplu de produs care contribuie la menținerea unei diete echilibrate, este hrana Purina ONE cu Microbiome Balance. Aceasta este considerată o hrană completă și echilibrată ce promovează sănătatea intestinală și susținerea sistemului imunitar la câini și pisici prin echilibrarea bacteriilor din intestinul lor. 

De ce este acest lucru important? Deoarece atunci când există un dezechilibru în ceea ce privește bacteriile intestinale ale animalului tău de companie, poate fi afectată sănătatea digestivă și capacitatea sistemului imunitar de a lupta împotriva infecțiilor. 

Îți recomandăm să consulți medicul veterinar pentru a identifica cauza (cauzele) unui posibil dezechilibru. De asemenea, doctorul veterinar te poate ajuta să alegi hrana și suplimentele potrivite pentru animalul de companie, astfel încât acesta să beneficieze de o dietă completă și echilibrată.