Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Jean Christophe

Senior Pet Nutritionist and Regulatory Affairs Specialist @Purina

Jean Christophe
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

„100% complet și echilibrat” înseamnă că produsul respectiv poate fi utilizat în mod continuu pentru o dietă echilibrată și poate să-i ofere animalului tău de companie toată nutriția de care are nevoie.

În majoritatea cazurilor, animalele de companie sunt hrănite cu același produs, zi de zi, în mod continuu sau chiar pe tot parcursul vieții lor. De aceea, este esențial să le oferim hrană care combină diferite ingrediente în proporția corectă, în funcție de fazele diferite din viața animalului de companie și fiziologia acestuia, masă după masă, zi după zi, pentru că hrana poate impacta sănătatea animalului de companie.

Produsele noastre 100% complete și echilibrate sunt formulate de profesioniști în îngrijirea animalelor de companie și se bazează pe cercetare și știință, pentru a le oferi cea mai bună nutriție posibilă animalelor de companie, astfel încât acestea să beneficieze de blană sănătoasă, o digestie bună sau de multă energie, toate acestea cu gustul care le place și pe care îl iubesc.