Pentru ei, toată pasiunea noastră
Nicola

Coordonator aprovizionare responsabilă și achiziții @Purina

Nicola
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

La Purina, nu folosim ulei de palmier în alimentele pentru animale de companie. Cu toate acestea, folosim cu precauție derivați ai uleiului de palmier (de exemplu, glicerină) care apar ca ingrediente pe etichetele noastre.
Recunoaștem că uleiul de palmier este prezent în lanțul nostru de aprovizionare și lucrăm cu furnizorii noștri pentru a îmbunătăți transparența și a reface drumul până la fabrică și solicităm ca materiile prime pe bază de ulei de palmier să fie ori certificate RSPO (Masa Rotundă pentru Sustenabilitatea Uleiului de Palmier) sau certificate ISCC UE (Certificarea Internațională a Sustenabilității Carbonului) conform unui sistem de echilibrare a masei.


Abordarea echilibrului de masă echilibrează intrările și ieșirile din procesele în care segregarea nu este fezabilă și materia primă certificată este amestecată cu materie primă necertificată. Această abordare este folosită pentru a ne asigura că volumul produsului (cum ar fi glicerina), vândut ca „pe bază de ulei certificat de palmier” este echivalentul volumului fabricat de producătorul care a primit certificarea uleiului de palmier pe o anumită perioadă. 

Cerem ca toate materiile prime bazate pe ulei de palmier să fie certificate RSPO sau ISCC UE, susținând sustenabilitatea. Adoptăm o abordare echilibrată a masei pentru a asigura conformitatea și transparența în producție. Ne angajăm ferm să ne aprovizionăm responsabil cu ulei de palmier și să ne asigurăm că furnizorii respectă Directiva noastră pentru o aprovizionare responsabilă.

Cu ajutorul partenerilor noștri, The Forest Trust, dorim să accelerăm munca de trasabilitate și să combatem defrișarea, lucrând în paralel cu micii furnizori de ulei de palmier pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească performanța și condițiile de trai.