Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Premiul Better with pets - femeie care stă cu câinele

Premiul Purina „Better With Pets”

Ştim că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună, din acest motiv am încheiat un parteneriat cu Ashoka, pentru a crea premiul „Better With Pets”.

Aici, la Purina, suntem pasionaţi de nutriţia excelentă, care să află se află la baza activităţilor noastre. Dar, de asemenea, suntem o întreprindere de iubitori de animale de companie care crede că oamenii şi aceste animăluţe se simt mai bine împreună.

Există o magie şi o putere în legătura dintre om şi animalul de companie, iar noi considerăm că aceasta are potenţialul de a fi o forţă pozitivă pentru schimbarea societăţii.

În acelaşi timp, ştim că inovatorii şi antreprenorii sociali sunt unii dintre primii care oferă soluţii dinamice, noi şi creative, în scopul promovării impactului pozitiv asupra oamenilor şi a comunităţilor. Din acest motiv, în 2018 am încheiat un parteneriat cu Ashoka pentru a lansa premiul Purina „Better With Pets”.

Ashoka este un pionier în domeniul antreprenoriatului social. Aceasta identifică şi susţine cei mai importanţi antreprenori sociali din lume, învaţă din modurile lor de a inova şi mobilizează comunităţile globale care acceptă aceste noi cadre, pentru a construi „tuturor o lume avangardistă”.

Premiul „Better With Pets”, în valoare de 100.000 de lire, este modul în care căutăm să susţinem inovatorii sociali care se concentrează pe valorificarea puterii oferite de legătura dintre animalul de companie şi stăpân, pentru sănătatea şi bunăstarea societăţii, în Europa. Premiul este împărţit în două categorii: una care răsplăteşte antreprenorii care au prezentat o inovaţie probată şi una care răsplăteşte o inovaţie aflată la stadiul de idee. Această a doua categorie se concentrează în special pe tinerii inovatori care deţin inovaţii aflate într-un stadiu incipient, pentru a-i susţine în ducerea proiectelor la următorul nivel.

Suntem inspiraţi de inovatorii şi de antreprenorii sociali care folosesc avantajele maxime oferite de legătura dintre om şi animalul de companie, pentru a crea şi alte competenţe emoţionale şi comportamentale cheie, pentru a crea un impact pozitiv asupra comunităţilor, a spori bunăstarea şi sănătatea fizică şi a reconcepe rolul animalelor de companie în societate. Vrem să susţinem pe cei care cred, asemenea nouă, că oamenii şi animalele de companie se simt mai bine împreună şi că legătura dintre aceştia are puterea de a transforma societatea! Nutriţia este baza activităţii noastre! Dar pasiunea noastră pentru animalele de companie depăşeşte simpla hrană şi dorim să realizăm chiar mai multe lucruri care contează pentru animalele de companie în societate. Nu puteam fi mai mândri de Premiul „Better With Pets”! Află despre câştigătorii noştri mai jos!

Câştigătorii Better With Pets – 2018

Doamnă care ridică câinele pe o bancă din parc

 

În 2018, Fundaţia „OOPOEH” a câştigat premiul „Better With Pets” şi i s-a acordat 30.000 de lire pentru susţinerea şi accelerarea iniţiativei sale inovatoare. Fundaţia „OOPOEH”, cu sediul în Olanda, speră să scadă singurătatea şi să crească activitatea fizică a bătrânilor, alegând pentru fiecare câte o familie potrivită din cartier, pe care să o ajute având grijă de câinele acesteia.

 

Suntem onoraţi şi încântaţi să primim acest premiu; acesta ne va permite să creştem impactul social al iniţiativei noastre. Am realizat un ateleier fantastic împreună cu Purina şi acum avem în vedere continuarea proiectului care vizează bătrânii vulnerabili, cu ajutorul inspiraţiei şi a sfaturilor obţinute de pe Forumul „Better With Pets”.

Sofie Brouwer,  fondator al „OOPOEH”

Ceilalţi patru finalişti din 2018, „Canine Hope” (trad. „Speranţa canină”), „Dutch Cell Dogs” (trad. „Câini germani de celulă”), „Medical Detection Dogs” (trad. „Câini pentru detectarea medicală”) şi „K9 Hundekunde: Happy Kids with Happy School Dogs” (trad. „K9 Hundekunde: copii fericiţi cu câini de şcoală fericiţi”), au fost de asemenea premiaţi cu câte 12.000 de lire fiecare, din moment ce juraţii au considerat că toate iniţiativele au fost senzaţionale.

Categoria inovaţie probată: locul doi

„Gamelles Pleines” a ieşit pe locul doi şi i s-a acordat 16.000 de lire pentru a amplifica impactul iniţiativei sale.

Lucratori de proximitate vorbind cu cainele pe strada

 

Această organizaţie lucrează în întreaga Franţă, pentru a ajuta stăpânii fără adăpost ai unor animale de companie să-şi hrănescă, să-şi îngrijească şi să-şi păstreze animalele de companie, în timp ce valorifică avantajele deţinerii unui animal de companie, pentru reintegrarea cu succes în societate.

 

Este mai mult decât câştigarea unui premiu, este despre împărtăşirea unei idei şi a unui proiect. Pentru mine, cel mai important aspect a fost să transform invizibilul în ceva vizibil, pentru ca persoanele să poată vedea cu alţi ochi oamenii fără adăpost şi animalele lor de companie. Sunt foarte bucuroasă că acest obiectiv este îndeplinit, pentru că, atât „Gamelles Pleines”, cât şi „StreetVet” acţionează cu acelaşi scop în două ţări diferite. Este un mare câştig pentru oamenii fără adăpost.

Yohann Severe, fondator al „Gamelles Pleines”

Categoria inovaţie la stadiu de idee: locul întâi

Lucrători de proximitate cu persoane fără adăpost și câini

 

„Homely Home” este câştigătorul categoriei inovaţie la stadiu de idee, pentru tinerii avangardişti între 18 şi 25 de ani, şi i s-a acordat 8.000 de lire, pentru a-şi transforma viziunea într-un proiect probat.

Această organizaţie are sediul în Rusia şi reconcepe programe de reabilitare pentru oameni şi animale de companie, care creează legături semnificative, pe viaţă, şi o bunăstare sporită.

 

 

Banii primiţi ca premiu ne-ar ajuta să creăm primul „Homely Home” şi să dăm un exemplu privind modul în care reabilitarea poate fi îmbunătăţită cu ajutorul animalelor. Putem promova marea idee a căminelor care se concentrează atât pe socializarea animalelor, cât şi pe puterea de vindecare absolută pe care legătura dintre om şi animalul de companie o poate avea asupra persoanelor care se confruntă cu depresie, violenţă domestică, lipsa unui adăpost.

Maxim Alexandrov, fondator al „Homely Home”

Impactul nostru

Logo-ul Homely home

Angajamentele noastre

Hrana pentru animalele de companie se află la baza activităţilor noastre, dar în niciun caz nu este totul. Suntem pasionaţi de realizarea multora din lucrurile care contează pentru a forma o societate care se simte mai bine alături de animale de companie şi de realizarea multora din lucrurile care contează pentru animalele de companie, pentru oamenii şi pentru planetă.

Am creat angajamentele societăţii Purina pentru a ne stabili obiective clare, ce pot avea un impact pozitiv asupra lumii, pentru animalele de companie, oamenii care le iubesc şi planeta pe care o împărţim cu toţii.

Woman holding up Cat
Our impact
Our Commitments
Pet food is at the heart of what we do, but it's by no means all we do. We're passionate about doing more of what matters to shape a society that is better with pets, and doing more of what matters for pets, people, and the planet.

We've developed our Purina in Society Commitments to set ourselves clear goals which can make a positive impact in the world, for pets, the people who love them, and the planet we all share.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim