Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
caine care mananca dintr-un bol rosu

Inovarea nutriţiei animalelor de companie şi obţinerea ingredientelor din surse bazate pe practici regenerative

Inovaţia fondată pe ştiinţă va sta întotdeauna la baza expertizei noastre despre nutriţie. Selectăm ingrediente adecvate de înaltă calitate, pentru a ne asigura că reţetele noastre oferă animalelor de companie nutrienţii de care au nevoie. De asemenea, depunem eforturi pentru a ne aproviziona cu ingrediente în mod responsabil.

Obiectivele noastre

● Până în 2024, vom lansa 20 de produse noi, pentru a îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea animalelor de companie (Sistemul de referinţă 2021);
● Până în 2025, 20% din proteinele provenite din cereale şi legume vor fi obţinute din surse bazate pe metoda agriculturii regenerative şi vom ajunge la 50%, până în 2030;
● Până în 2030, vom utiliza doar peşte obţinut în mod responsabil (capturat şi de acvacultură). 

Angajamentul nostru

De ce este important?

Compania Purina a fost creată având la bază promisiunea nutriţiei de înaltă calitate, a ştiinţei dovedite şi a inovaţiei care poate ajuta la îmbunătăţirea sănătăţii şi a bunăstării animalelor de companie. La baza activității noastre va sta întotdeauna nutriţia, iar alegerea riguroasă a ingredientelor pe care le folosim şi modul în care le obţinem va reprezenta pentru noi o zonă de interes. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că oferim în continuare nutriţie de calitate clienţilor noştri, în timp ce diminuăm impactul nostru climatic.

Prin urmare, vom continua să monitorizăm îndeaproape numărul produselor nou create pentru a îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea animalelor de companie. 
De asemenea, vom urmări câte din ingredientele noastre provin din agicultura regenerativă şi din surse bazate pe practici responsabile.

Punctul nostru de vedere: cercetarea şi nutriţia Purina

Suntem o companie de proprietari şi iubitori de animale de companie, de la oamenii de ştiinţă şi nutriţioniştii noştri, până la oamenii din Departamentul de Marketing şi Vânzări. Suntem dedicaţi să înţelegem nevoile nutriţionale, comportamentale şi sociale ale animalelor de companie şi ne concentrăm să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a le menţine sănătoase şi fericite. 

 

Credem în mod fundamental că o nutriţie de bună calitate, dovedită ştiinţific, este esenţială pentru bunăstarea animalelor de companie. De aceea, de la înfiinţarea companiei şi prin toate activităţile noastre, am rămas fideli promisiunii noastre în ceea ce privește nutriţia de înaltă calitate, ştiinţă şi rezultate dovedite. În cadrul Purina, nutriţia joacă rolul principal.

Însă, de asemenea, recunoaştem faptul că hrana noastră pentru animale de companie se află la baza dorinţei noastre de a ajuta la reducerea amprentei ecologice a companiei Purina. Prin angajamentul nostru faţă de practicile agricole regenerative pentru proteinele noastre din cereale şi legume, depunem eforturi pentru a inversa tendinţa descendentă în ceea ce priveşte sănătatea solulului şi pentru a ajuta la scăderea generală a emisiilor de carbon din cadrul Purina.

 

Lucrând în parteneriat cu colegi respectaţi şi lideri veterinari din întreaga lume, precum şi cu experţi în aprovizionarea responsabilă, suntem încântaţi de perspectiva de a stimula inovaţia care creează progrese importante în sănătatea şi bunăstarea animalelor de companie şi care poate ajuta la scăderea impactului nostru climatic. Ştim că nu putem îndeplini singuri aceste obiective.

Experții Purina

Construim împreună cu CSV Nestlé

Aşa cum ne angajăm să îmbunătăţim viaţa animalelor de companie şi a oamenilor care le iubesc, compania-mamă, Nestlé, se angajează să aducă îmbunătăţiri calităţii vieţii şi să contribuie la un viitor mai sănătos pentru oameni şi familii, începând cu planeta şi comunităţile noastre.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Ce este agricultura regenerativă?

Agricultura regenerativă este o abordare a agriculturii care are scopul de a îmbunătăţi sănătatea şi fertilitatea solului – precum şi de a proteja sursele de apă şi biodiversitatea. Restabilirea sănătăţii solului ajută la retragerea şi captarea nivelurilor crescute de carbon din soluri şi din biomasa plantelor. Solurile mai sănătoase sunt, de asemenea, mai rezistente la impactul schimbărilor climatice şi pot creşte randamentul, ajutând la îmbunătăţirea mijloacelor de trai ale fermierilor.

Standardul Nestlé privind aprovizionarea responsabilă

Standardul Nestlé privind aprovizionarea responsabilă defineşte modul în care ne procurăm ingredientele, cu grijă şi respect pentru oameni, comunităţi şi planetă. Acesta descrie cerinţele şi modurile de lucru pe care le aplicăm, împreună cu terţele părţi din lanţul de aprovizionare, pentru a asigura aprovizionare pe termen lung şi pentru a ne îndeplini ambiţia de a reduce, în mod continuu, impactul nostru asupra resurselor planetei.

În cele din urmă, depunem eforturi pentru a susţine şi a contribui la o valoare împărtăşită, a avea un impact benefic asupra oamenilor şi a comunităţilor şi a întreprinde activităţi pentru îmbunătăţirea continuă, în scopul îndeplinirii cerinţelor standardului. Acest standard depăşeşte norma industriei şi se bazează pe cinci principii cheie:

 

  • Obţinem ingredientele cu grijă şi respect pentru planetă, oameni şi oceane; 
  • Furnizorii aplică standardele de muncă de calitate şi au grijă de forţa lor de muncă, protejează resursele naturale şi îşi desfăşoară activitatea într-un mod etic; 
  • Intermediarii (organizaţii care acţionează ca mediatori între părţi pentru negocieri, înţelegeri şi alte aspecte) au aceleași principii de valoare și respect pe baza cărora îşi desfăşoară activitatea;
  • Furnizorii, fermierii şi pescarii îşi îmbunătăţesc în mod continuu modurile de lucru; 
  • Nivelurile lanţului de aprovizionare lucrează conform regulamentelor aplicabile şi monitorizează, dezvăluie şi se îmbunătăţesc, în mod continuu, faţă de standard.

Află mai multe aici

femeie care plimba caini pe plaja
Impactul nostru
Angajamentele noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc şi pentru planeta pe care o împărţim cu toţii. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele şase Angajamente Purina.