Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Veterinar cu Husky

Inovăm pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor de companie

Credem că nutriția de bună calitate este esențială pentru bunăstarea animalului de companie

Obiectivele noastre

Din 2021 până în 2022 vom lansa 10 produse noi axate pe îmbunătățirea sănătății și bunăstării animalelor de companie.

Realizările noastre până în acest moment

Obiectiv 100% atins

În perioada 2018-2020, ne-am stabilit obiectivul de a lansa 14 produse noi pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor de companie. În 2020, am lansat 37 de produse noi - depășind angajamentul nostru cu 23 de produse.Avem o istorie bogată în inovare și continuarea inovării pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor de companie rămâne o prioritate pentru noi.

De când angajamentele noastre au fost lansate pentru prima dată în 2016, am lansat deja 19 produse noi, inclusiv Purina® DENTALIFE® și Purina®ONE® Bifensis, și au fost publicate în 17 reviste științifice, depășind obiectivul nostru inițial de 16 produse noi în perioada 2016-2018.

Nutriția se află în centrul a ceea ce facem și este doar una dintre modalitățile esențiale prin care contribuim la crearea unor vieți mai bogate pentru animalele de companie și pentru oamenii care le iubesc.

Punctul nostru de vedere

Suntem o companie de proprietari și iubitori de animale de companie, de la oamenii de știință și nutriționiștii noștri până la oamenii noștri de marketing și vânzări. Suntem dedicați să înțelegem nevoile nutriționale, comportamentale și sociale ale animalelor de companie și ne concentrăm să facem tot ce ne stă în putință pentru a le menține sănătoase și fericite.

Pisica având bătăile inimii ascultate de veterinar

Credem fundamental că o nutriție de bună calitate, dovedită științific, este esențială pentru bunăstarea animalelor de companie. De aceea, de la înființarea companiei și prin toate activitățile noastre, am rămas fideli promisiunii noastre de nutriție de înaltă calitate, știință și rezultate dovedite. La Purina, nutriția ocupă centrul atenției.

Fiind una dintre cele mai importante companii preocupate de îngrijire a animalelor de companie, am făcut investiții semnificative în știință, inovație și înțelegerea animalelor de companie. Avem responsabilitatea față de animalele de companie și de proprietarii acestora, de a folosi aceste cunoștințe și cercetarea hranei pentru animale de companie, precum și cunoștințele noastre de dezvoltare, pentru a depăși granițele și a continua să dezvoltăm diete, inclusiv pentru animalele de companie cu nevoi speciale.

 

Lucrând în parteneriat cu colegi respectați și lideri veterinari din întreaga lume, suntem încântați de perspectiva de a stimula inovația care creează progrese importante în sănătatea și bunăstarea animalelor de companie.

Experții Purina

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.