Pentru ei, toată pasiunea noastră
PPVD Dog hero
Pro Plan Vet Diets
O varietate de formule pentru a satisface nevoile câinilor cu afecțiuni specifice.

Descoperă nutriția clinică eficientă de la PRO PLAN Veterinary Diets.​

Pentru că toate formulele au fost special elaborate de experți nutriționiști, poți avea încredere că hrana câinilor este ușor digerabilă și are echilibrul corect de nutrienți vitali, cum ar fi proteine, vitamine și minerale.

Descoperă mai mult:

Pro Plan Fortiflora
Știința noastră
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic este o hrană complementară pentru animale de companie pentru câini și pui de câine, care s-a dovedit că le susține apărarea naturală, minimizând în același timp tulburările gastrointestinale și menținând un echilibru sănătos al microflorei. Pur și simplu stropește un plic pe hrana obișnuită a câinelui tău o dată pe zi.
Câine pe fundal negru
Știința noastră
PRO PLAN Veterinary Diets
Întreaga serie Pro Plan Veterinary Diets este formulată cu surse de proteine hidrolizate cu molecule mici și surse de carbohidrati pentru a ajuta la evitarea reactiei alergice. Hrana de pisici Pro Plan Veterinary Diets are în gamă atât hrană uscată cât și umedă destinată câinilor cu nevoi speciale în alimentație
PPVD

Caută produsele noastre după afecțiuni:

Vă rugăm să rețineți că toate indicațiile pentru PRO PLAN Veterinary Diets menționate sunt pentru sprijinul alimentar al câinilor cu afecțiunile enumerate și nu exclud un management medical adecvat. Dietele veterinare trebuie utilizate sub supraveghere veterinară.

Explorează gama:

PPVD master logo

Articole relevante pentru PRO PLAN Veterinary Diets