Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
femeie care plimba caini pe plaja

Angajamentele noastre Purina

Nutriţia se află la baza activităţilor noastre, dar în acelaşi timp facem şi multe alte lucruri. Ne-am angajat să realizăm multe din lucrurile care contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc şi pentru planeta pe care o împărţim cu toţii. Din acest motiv, ne concentrăm pe îndeplinirea celor şase Angajamente Purina, care sunt centrate pe iniţiativele pentru animale de companie, comunităţi şi mediul înconjurător. 

Avem impact

Aruncă o privire la promisiunile noastre și vezi cum acestea ajută la îmbunătățirea vieții animalelor de companie, a comunităților și a mediului.

01 Infografic cu hrană pentru câini și pisici
Nutriţie inovatoare şi obţinerea ingredientelor din surse bazate pe practici regenerative
Credem în nutriţie inovatoare, care îmbunătăţeşte sănătatea şi bunăstarea animalelor de companie. Dar, de asemenea, ne-am angajat să ne urmăm parcursul în ceea ce priveşte regenerarea şi să ne aprovizionăm cu ingrediente cheie din surse bazate pe practici regenerative.
icon turcoaz casa pentru pisici cu o labuta alba pe casa
Promovarea adopţiei animalelor de companie prin valorificarea parteneriatelor
În cadrul companiei Purina, credem că orice animal de companie merită un cămin în care să se simtă iubit. Din acest motiv, am încheiat parteneriate cu organizaţii care susţin adopţia animalelor de companie din întreaga Europă.
Promovarea programelor despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie
Promovarea programelor despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie
Prin intermediul acestui angajament, dorim să ajutăm la educarea proprietarilor de animale de companie şi a copiilor, prin oferirea unor informaţii şi sfaturi precise de la experţi.
icon pentru promovarea sanatatii oamenilor prin puterea legaturii dintre animalul de companie si proprietar
Promovarea sănătăţii oamenilor prin puterea legăturii dintre animalul de companie şi proprietar
Credem că valorificarea puterii oferite de legătura dintre animalul de companie şi proprietar poate crea adevărate avantaje pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor.
icon depunerea de eforturi pentru un viitor fara deseuri
Depunerea de eforturi pentru un viitor fără deşeuri
Depunem eforturi pentru a îmbunătăţi capacitatea de reciclare a ambalajelor noastre şi a integra noi soluţii circulare în ceea ce privește ingredientele.
Regenerarea avansată a ecosistemului terestru şi acvatic
Regenerarea avansată a ecosistemului terestru şi acvatic
Depunem eforturi pentru a sprijini regenerarea solului şi a oceanelor.

Ne-am luat angajamentul ca activităţile noastre să aibă impact, încă din 2016 

În 2016, după ce am colectat opiniile şi expertiza proprietarilor de animale de companie, ale medicilor veterinari, ale liderilor de opinie din industrie, ale experţilor în sustenabilitate şi ale organizaţiilor responsabile de bunăstarea animalelor de companie, am identificat domenii în care puteam contribui şi acţiona. Acest lucru a ajutat la definirea celor 10 Angajamente Purina în Societate. 

În prezent, cu cele şase Angajamente Purina noi de mai sus, am extins domeniul de aplicabilitate şi ne-am stabilit scopuri noi.

Află mai jos unde ne situăm în privinţa celor 10 Angajamente anterioare.  

un barbat si un caine pe un munte privind in zare
Cele 10 Angajamente Anterioare Purina în Societate
Am lansat Angajamentele în 2016. Acestea erau cunoscute drept cele 10 Angajamente Purina în Societate. Pe parcurs, ne-am monitorizat performanţa - poţi afla mai multe despre acest lucru pe link-ul de mai jos.
femeie care zambeste si care se afla in padure cu trei caini
Raportul nostru Purina în Societate din 2020
În 2021, am lansat cel mai recent Raport Purina în Societate. Acesta este un raport validat extern, care detaliază şi aprofundează activitatea şi studiile de caz legate de cele 10 Angajamente Anterioare Purina în Societate.
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim