Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Femeie care ține în brațe pisica

Responsabilitate sociala

Ne dedicam îmbunătățirii vieții animalelor de companie și a celor care le iubesc, motiv pentru care ne-am asumat 10 promisiuni pe care trebuie să le îndeplinim până în 2023.

Angajamentele noastre care fac diferența

Descoperă cum fiecare dintre promisiunile noastre fac diferența pe piețele din Europa.

Avem impact

Aruncă o privire la promisiunile noastre și vezi cum acestea ajută la îmbunătățirea vieții animalelor de companie, a comunităților și a mediului.

01 Infografic cu hrană pentru câini și pisici
Animale de companie
Inovăm pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor de companie
Credem că nutriția de bună calitate este esențială pentru bunăstarea animalului de companie
02 Infograficul cu ingredientele din hrana pentru caini
Animale de companie
Promovăm transparența în întreaga gamă de produse
La Purina, credem că informațiile nutriționale ar trebui să fie ușor de înțeles
03 Infografic cu castron de mancare
Animale de companie
Eliminăm coloranții artificiali din produsele noastre
Promitem să eliminăm coloranții artificiali din gama noastră de produse
04 câine pe cântar infografic
Animale de companie
Ajutăm la reducerea riscului de obezitate a animalelor de companie
Obezitatea animalelor de companie este una dintre cele mai mari probleme de sănătate în rândul pisicilor și câinilor, motiv pentru care scopul nostru este să încercăm să reducem riscul prin programe de prevenire.
05 mână și inimă infogrpahic
Comunități
Promovăm adopția animalelor de companie
La Purina, credem că fiecare animal de companie merită o casă iubitoare, motiv pentru care am colaborat cu o serie de programe de adopție a animalelor de companie.
06 câine în clădirea de birouri infografic
Comunități
Promovăm prezența animalele de companie la locul de muncă
S-a dovedit că aducerea animalelor de companie la muncă reduce stresul și ajută la îmbunătățirea sănătății mentale. Descoperă cum facilităm ca birourile să accepte animalele de companie.
07 Persoană cu pisica infografic
Comunități
Promovăm programe despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie pentru copii
Promisiunea PURINA este să ne asigurăm că din ce în ce mai mulți copii află informații despre îngrijirea cu responsabilitate a animalelor de companie. De aceea, am lansat PURINA PET SCHOOL, un proiect de informare a copiiilor care îți oferă materiale video educative și broșuri pe care te invităm să le descoperi alături de copilul tău.
08 Infografic cu simboluri europene
Comunități
Creăm locuri de muncă pentru tineri din întreaga Europa
Atragerea viitoarei generații de proprietari de animale de companie este esențială pentru noi pentru a asigura un viitor luminos pentru animalele de companie, motiv pentru care scopul nostru este să creăm locuri de muncă pentru tineri.
09 infografic privind reciclarea ambalajelor
Mediul înconjurător
Îmbunătățim ambalajele produselor noastre pentru a reduce impactul negativ asupra mediului
Promisiunea PURINA cu numărul 9 este să ne asigurăm că alimentele pe care le producem sunt păstrate în stare proaspătă, în timp ce reducem complexitatea ambalajelor pentru a fi cât mai ușor posibil reciclate. Explorăm noi materiale pe bază de hârtie și promitem să folosim până în 2025 ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile.
10 Infografic despre agricultură
Mediul înconjurător
Alegem responsabil sursele de aprovizionare pentru produsele noastre
Promisiunea este ca 100% din ingredientele cu fructe de mare să fie obținute în mod responsabil până în 2022. Cu toate că până în 2020, 76% din ingrediente din fructele de mare au fost obținute în mod responsabil și 99% din soia a fost trasabilă și obținută în mod responsabil, suntem pasionați de realizarea obiectivului de a obține în mod responsabil 100% din ingredientele noastre.

Purina în Societate

În calitate de companie preocupată de îngrijirea animalelor de companie, ne aflăm într-o poziție unică de a ajuta la crearea unui viitor mai bun pentru animalele de companie, proprietarii acestora și societate. De aceea, am vorbit cu proprietarii de animale de companie, veterinari, lideri de opinie din industrie, experți în sustenabilitate și cei responsabili pentru bunăstarea animalelor de companie pentru a ne ajuta să identificăm domeniile în care am putea contribui cu adevărat și să facem o diferență în viața animalelor de companie, precum și acțiunile pe care le putem întreprinde pentru a ne minimiza impactul social și de mediu. Studiul nostru ne-a ajutat să definim promisiunile Purina în societate și acestea vor modela modul în care acționăm, acum și în viitor.

Raport Purina 2021
purinareport2018_0.pdf
Echipa CES

Contactează-ne

Îţi stăm la dispoziţie pentru a răspunde întrebărilor tale despre produsele Purina. Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 (cu excepția sărbătorilor legale).

Între timp, pentru orice informații urgente, ne puteți contacta la 0800 863 785 (apel gratuit accesibil din orice rețea disponibil 24/7).

Multumim