Sănătate Și Nutriție

Sănătatea și alimentația pisicii

Cum să-ți menții pisica fericită și sănătoasă

Ghid pentru alimentația zilnică a pisicilor | Purina

Alimentația pisicii: Cât și ce trebuie să mănânce o pisică?

Ca stăpân de pisică, îți dorești ca aceasta să ducă o viață lungă, sănătoasă, fericită și activă. Unul dintre cele mai bune moduri de a obține toate acestea este să îi asiguri o alimentație echilibrată, completă, care să conțină cele cinci grupe majore de nutrienți: proteine, grăsimi și uleiuri, vitamine, minerale și carbohidrați. De unde pot fi procurate acestea și, de fapt, cu ce se hrănește pisica? Descoperă, în articolul de azi, o serie de aspecte esențiale legate de alimentația pisicii: de la tipurile de hrană existente pentru pisici (hrană uscată, hrană umedă), până la modul în care se stabilește cantitatea zilnică recomandată de hrană pentru pisici. Astfel, la finalul articolului vei avea răspunsul la întrebări precum „Ce mănâncă pisicile?” sau „Ce mănâncă puii de pisică?”

Află mai multe

Hrănirea pisicii tale adulte

Când pisica a ajuns la prima sa aniversare, este timpul să te gândești la o rutină regulată de hrănire. Deoarece trece de la stadiul de pui jucăuș la cel de adult, este important să te asiguri că are toți nutrienții necesari pentru a rămâne fericită și sănătoasă.
Află mai multe

Gustări și recompense pentru pisici

Ca iubitor de pisici, vei ști ce tentant este să oferi prietenului tău blănos tratații și delicatese, în paralel cu mesele sale principale.
Află mai multe