Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pro Plan
Pro Plan
Nutriția personalizată poate prelungi durata de viață a câinelui sau pisicii tale, dar și calitatea vieții sale.

Expertiza noastră

La Purina PRO® PLAN® echipa noastră de nutriționiști și medici veterinari aplică știința avansată pentru a dezvolta cea mai eficientă combinație de nutrienți pentru animalul tău de companie.

Aceste rețete ajută prin a oferi beneficii specifice, precum digestibilitate ridicată și absorbție ridicată a nutrienților pentru a susține imunitatea naturală a animalului de companie și sănătatea pe termen lung. Ingredientul numărul 1 este întotdeauna reprezentat de bucăți de înaltă calitate de carne de pui, miel, somon, vită, curcan sau cod, congelate pentru a păstra nutrienții cheie și gătite perfect pentru un gust delicios.

Descoperă o gamă creată special pentru nevoile pisicii și câinelui tău

Pro Plan banner dog m
Pro Plan Câine
Descoperă PRO PLAN pentru câini
Hrana este punctul de plecare pentru o sănătate optimă și stare de bine pe termen lung. Susțineți starea excelentă de zi cu zi a câinelui dumneavoastră cu gama Purina PRO PLAN.
Pro Plan banner cat m
Pro Plan Pisică
Descoperă PRO PLAN pentru pisici
Hrana este punctul de plecare pentru o sănătate optimă și stare de bine pe termen lung. Gama PURINA® PRO PLAN® constă într-o varietate de rețete care acoperă nevoile pisicii tale.

Noul ambalaj de hrană pisici

Cu noile ambalaje PURINA® PRO PLAN®, devine și mai ușor să navighezi între produsele noastre.
Calitatea hranei și a rețetelor rămâne aceeași, doar exteriorul s-a schimbat. 

Noul ambalaj de hrană câini

Alege PURINA® PRO PLAN® pentru câinele tău! Descoperă aceeași hrană de înaltă calitate într-un ambalaj cu design nou! Conține bucăți de carne de cea mai înaltă calitate, este bogată în nutrienți cu o absorbție superioară și ajută la susținerea articulațiilor sănătoase.