Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Amalia

Technical Communication Manager and Veterinarian @Purina

Amalia
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

Hrana procesată de înaltă calitate pentru animale de companie este cea mai sigură și mai ușoară modalitate de a te asigura că nevoile nutriționale ale animalelor tale de companie le sunt furnizate în toate etapele și stilurile de viață. Aceasta este baza pentru o viață lungă și sănătoasă.

Nevoile nutriționale ale pisicilor și ale câinilor sunt foarte diferite de cele ale oamenilor, iar o anumită proporție trebuie obținută din ingrediente specifice. De exemplu, pisicile au nevoie de proteină animală, astfel încât nu pot fi niciodată vegetariene. În plus, atât câinii, cât și pisicile au nevoie de niveluri diferite de nutrienți, în funcție de vârstă și de nivelul de activitate fizică, precum și de mulți alți factori care țin de stilul de viață. Satisfacerea acestor cerințe variate cu hrană pentru animale de companie pregătită în casă este foarte dificilă, deoarece ai nevoie de cunoașterea aprofundată a fiziologiei animalului tău de companie și a nevoilor sale nutriționale. Asta înseamnă că există un risc real ca hrana pregătită în casă pentru câini sau pisici să lase animalul de companie fără nutrienții esențiali. Acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra sănătății lor atât pe termen mediu, cât și pe termen lung și ar putea duce la boli precum probleme legate de densitatea oaselor și/sau malformații.

Cu peste 90 de ani de experiență în cercetare și nutriție în domeniul hranei pentru animale de companie și peste 500 de nutriționiști, medici veterinari, specialiști în comportament și oameni de știință în domeniul alimentar, facem hrană care asigură în mod constant echilibrul corect al nutrienților și al cerințelor energetice potrivite pentru animalul tău de companie, formulate pentru a satisface nevoile lor nutriționale unice.

De asemenea, producem și hrană specială care este disponibilă la recomandarea medicului veterinar care sprijină nutrițional anumite boli specifice. De exemplu: dacă pisica sau câinele tău are o reacție alergică la anumite ingrediente, îi oferim o dietă hidrolizată special fabricată, care este formulată pentru a reduce reacțiile alergice la alimente. Alternativ, dacă pisica ta este diagnosticată cu diabet zaharat, îți oferim un produs veterinar care a fost dovedit științific că reduce nivelul și frecvența necesare a injecțiilor cu insulină.

Utilizarea hranei procesate, de înaltă calitate, pentru animale de companie are și alte avantaje, cum ar fi scăderea riscurilor pentru sănătate. Hrana finală pentru animale de companie este sigură datorită proceselor de fabricație stricte și a controalelor multiple de siguranță de la aprovizionarea cu materie brută, până la depozitare.

Oferă animalului tău de companie cea mai bună hrană pentru câini și cea mai bună hrană pentru pisici! Cu expertiză de peste 90 de ani, ne asigurăm că prietenul tău are mereu nutrienții esențiali pentru o viață fericită.