Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Paula

Regulatory & Scientific Affairs Specialist and Veterinarian @Purina

Paula
Ingrediente

Ingrediente

Go to the section >

Da, Purina respectă reglementările europene ((CE) nr. 767/2009), care asigură furnizarea de informații clare și exacte consumatorilor noștri.


Prioritatea noastră numărul unu este să te ajutăm să te simți în siguranță știind că animalul tău de companie este bine îngrijit. Etichetele noastre pentru hrana animalelor de companie sunt una dintre cele mai eficiente moduri prin care putem demonstra acest lucru. Ceea ce menționăm pe etichetele hranei pentru animale de companie corespunde cu tot conținutul produsului.  

Prin urmare, aceste etichete conțin o mulțime de informații. De aceea, este recomandat să înveți să le citești pentru a înțelege ce conține mâncarea animalului tău de companie. Mai mult, ar trebui să acorzi o atenție deosebită tipului de hrană pentru animale de companie (completă vs. complementară) și orientărilor privind alimentația pentru a te asigura că pisica sau câinele tău obține maximum din dieta sa.  

Ține cont că toate produsele noastre sunt formulate de profesioniști și se bazează pe cercetare și știință, pentru a le oferi animalelor de companie cea mai bună nutriție posibilă și pentru a contribui pozitiv la sănătatea și starea lor de bine. Totul începe cu înțelegerea animalului tău de companie și a nutrienților de care are nevoie pentru a trăi cea mai bună viață. 

Ca urmare, hrana Purina este mai mult decât un simplu amestec de ingrediente deoarece selectăm numai ingrediente care asigură o dietă adecvată și echilibrată pentru câini și pisici, contribuind permanent la menținerea unei vieți sănătoase a animalelor de companie.