Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
PPVD Pisică și câine
Pro Plan Vet Diets
Produsele PURINA PRO PLAN Veterinary Diets au în spate decenii de cercetare științifică și sunt special formulate conform celor mai noi cunoștințe în domeniul științei veterinare și alimentației clinice.

Creată de specialiști cu expertiză în nutriție și susținută/aprobată de profesioniștii din domeniu, gama PURINA PRO PLAN Veterinary Diets constă într-o varietate de rețete care acoperă nevoile aproape fiecărui tip de câine sau pisică.​​ 

De la hrana care susține sistemul imunitar și rețete cu superalimente sau probiotice, la diete veterinare și nutriție pentru diferite afecțiuni ale felinelor și ale câinilor: afecțiuni gastrointestinale, hepatice, renale, urinare, controlul greutății, diabet, dermatite, funcționarea creierului, îngrijirea articulațiilor sau convalescență.

Așadar, ai de ales între gama PURINA PRO PLAN Veterinary Diets pentru câini și PURINA PRO PLAN Veterinary Diets pentru pisici.​​

Hrana PURINA VETERINARY DIETS pentru câini și hrana pentru pisici este punctul de plecare pentru o sănătate optimă și o stare de bine pe termen lung. Află mai multe despre cum poți îmbunătăți sănătatea animalului tău de companie!

gama PRO PLAN Veterinary Diets hrana pisici
Pentru pisici
Descoperă PRO PLAN Veterinary Diets pentru pisici
Descoperă nutriția clinică eficientă pentru pisica ta, de la Purina PRO PLAN Veterinary Diets, cu rețete adaptate pentru a gestiona în mod prefesionist bunăstarea animalului tău de companie.
PPVD hrana pentru caini
Pentru câini
Descoperă PRO PLAN Veterinary Diets pentru câini
Descoperă o gamă de diete care le permit veterinarilor să consolideze eficacitatea protocolului general de tratament cu formule dedicate, bazate pe știință și dovedite clinic.
PPVD hrana pentru caini