Pentru ei, toată pasiunea noastră

Ghiduri despre hrănirea pisicilor

Dieta pisicii tale are o mare influenţă asupra stării de sănătate generale a acesteia, hrana fiind esențială pentru a asigura o viață fericită și echilibrată. O alimentație corespunzătoare poate preveni problemele de sănătate, îmbunătățind totodată nivelul de energie al pisicii. Atunci când te gândești la cea mai potrivită hrană pentru pisici, ține cont de faptul că felinele sunt carnivore și au nevoie de o dietă bogată în nutrienți. 

Proteinele sunt ingrediente importante pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare, susținerea sistemul imunitar și funcționarea normală a organelor. De asemenea, pisicile au nevoie de o cantitate adecvată de grăsimi și carbohidrați, acestea fiind surse principale de energie care nu trebuie să lipsească din dieta lor. Vitaminele și mineralele, sunt și ele esențiale în menținerea sănătății generale, ajutând la reglarea proceselor metabolice și întărirea sistemului imunitar. 

Prin urmare, este important să cunoști ce tip de hrană pentru pisici este recomandată pentru a asigura felinei tale toate alimentele și substanțele nutritive de care are nevoie. Vezi sfaturile noastre despre hrana pe care i-o poţi oferi pisicii tale.