Comportament și educare

Comportamentul Și Educația

Cum să înțelegi și să influențezi comportamentul pisicii tale

Intelegerea comportamentului pisicii

Pisici cu superputeri

Pisicile s-au remarcat dintotdeauna prin inteligența deosebită, calitate care le ajută să se descurce în tot felul de situații. Mai mult decât atât, simțurile pisicilor sunt atât de bine dezvoltate, încât am putea crede foarte ușor că pisicile au superputeri.
Află mai multe

Abilitățile pisicilor: 9 curiozități despre pisici care te vor surprinde

Despre pisici știm că sunt delicate și iubitoare, că pot rezista zile în șir fără mâncare și că dorm aproximativ două treimi din viață. Noi, însă, am descoperit și alte abilități ale acestor feline și curiozități despre care, probabil, nu ai aflat încă, așa că ne-am gândit că ar fi interesant să le împărtășim cu tine. Află din acest articol cât de fascinante pot fi pisicile.
Află mai multe

Istoria pisicii: De la zeitate, la animal domestic

Pisicile sunt animale de companie adorabile, extrem de iubitoare și ideale pentru a fi crescute în apartament. Se înțeleg foarte bine cu cei mici și își petrec cea mai mare pare din timp dormind sau alintându-se, așa că e imposibil să nu-ți „pice cu tronc”.
Află mai multe

Înțelegerea comportamentului și a limbajului corporal al pisicii

Fie că ești pentru prima dată proprietar de pisică, sau deții una deja, vor exista momente în care vei dori să cunoști și să interpretezi corect comportamentul acesteia.
Află mai multe