Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Călătoritul alături de pisica ta

Probabil, mulți consideră că este dificil să călătorești alături de o pisică, având în vedere că acestea nu sunt la fel de familiare cu schimbatul mediului, precum sunt câinii, însă poate fi o experiență plăcută, atât pentru tine, cât și pentru pisica ta, dacă te pregătești corespunzător.
Pentru că planificarea corectă este cheia unei călătorii reușite fără provocări alături de pisica ta, te sfătuim să ai în vedere următoarea listă cu obiecte necesare pentru călătorie: cutie de transport sigură și confortabilă, hrană și apă, medicamente și orice altceva este necesar în funcție de modalitatea de călătorie, spre exemplu o plasă de siguranță pentru mașină.

De asemenea, mai există o listă de documente pe care este nevoie să le ai pregătite înainte de orice călătorie cu pisica ta, printre acestea îți amintim de următoarele: carnetul de sănătate împreună cu certificatele de vaccinare și dacă este cazul, o autorizație de călătorie eliberată de medicul veterinar.
Nu uita să mergi la medicul veterinar, pentru a evalua starea pisicii tale înainte de orice călătorie, fie că este vorba de o vacanță, fie că este vorba de schimbarea locuinței. 

Doctorul veterinar îi va evalua starea de sănătate și te va putea ajuta cu recomandări de pastile antivomitive sau antistres, dacă va considera ca este cazul. Și nu în ultimul rând, printre lista de sfaturi generaliste, vrem să menționăm și faptul că nu toate locurile sunt pet friendly, prin urmare, își sugerăm să verifici destinațiile și posibilele variante de cazări pentru a te asigura că vei fi primit fără probleme alături de pisica ta și regulamentele locale îți vor permite asta fără dificultăți. 

Transformă călătoritul şi schimbarea locuinţei într-o experienţă mai puţin stresantă pentru pisica ta, cu ghidurile noastre uşor de folosit şi sfaturile profesioniste.

Articole populare