Expertiza noastră

Expertiza noastră

Pe baza experienței acumulate în ani de inovare a experților noștri în nutriție felină, gama Purina ONE® este preparată cu ingrediente gustoase și de înaltă calitate și asigură nutriția avansată care susține sănătatea pisicii tale în prezent și în viitor.

Așa că, fie că optezi pentru gama de hrană uscată Bifensis ori pentru noua gamă DualNature™ cu Spirulină, fie că alegi gustul grozav al gamei de hrană umedă, îi vei oferi pisicii tale o masă savuroasă și optimă din punct de vedere nutrițional.
Expertiza noastră

Bifensis

O gamă de hrană uscată special creată pentru a întâmpina nevoile pisicii tale în diverse etape și momente din viață.
Purina ONE® BIFENSIS® este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice despre care s-a dovedit că întăresc sistemul natural de apărare al pisicii.
Dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, PURINA ONE® BIFENSIS® conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizi grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, cât și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.
Disponibilă într-o gamă largă de rețete savuroase cu ingrediente de înaltă calitate, cu ingrediente principale, PURINA ONE® BIFENSIS® susține sistemul natural de apărare al pisicii tale în prezent și în viitor.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Expertiza noastră

DualNature

Nutriția de care are nevoie pisica ta poate fi găsită în natură. Dar e necesară o expertiză corectă pentru a o putea oferi și în bol. Purina ONE® DualNature™ este un produs inovator cu crochete cu textură dublă, care conține spirulină, un ingredient natural care contribuie la susținerea funcției imunitare a pisicii tale. Disponibil pentru pisici sterilizate în trei arome irezistibile: somon, pui și vită.

Expertiza noastră

Hrana umedă

Hrana umedă Purina ONE® combină nutriția de calitate cu gustul excelent. Special dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, aceste rețete complete și echilibrate conțin bucăți fragede de mini fileuri și legume într-un sos delicios. Preparate din ingrediente de înaltă calitate și bogate în vitamine și minerale, îi oferă pisicii o nutriție adaptată nevoilor în funcție de stilul de viață și nevoilor specifice.