Pentru ei, toată pasiunea noastră
PRO PLAN®  Umedă Pisică

PRO PLAN® Kitten HEALTHY START cu curcan în sos, hrană umedă completă pentru puii de pisică

Nu are voturi
PRO PLAN®  Umedă Pisică
Nu are voturi
  • Susţine vederea sănătoasă
  • Susține dezvoltarea funcțiilor cerebrale
  • Ajută la dezvoltarea sănătoasă a funcțiilor vitale
  • Recomandată și pentru pisicile gestante și cele care alăptează
Dimensiuni disponibile
85g
Prezentarea produsului

Hrana umedă completă pentru puii de pisică, curcan în sos PURINA ® PRO PLAN ® Kitten HEALTHY START este alegerea ideală pentru puii de pisică, oferindu-le elementele nutriționale de care au nevoie pentru o creștere și o dezvoltare sănătoasă. PURINA ® PRO PLAN ® Kitten HEALTHY START curcan în sos contribuie la susținerea unei vederi sănătoase la puii de pisică. Este bogată în nutrienți esențiali care sprijină sănătatea oculară și asigură o dezvoltare corespunzătoare a vederii. Formula specială contribuie la dezvoltarea creierului puilor de pisică. Aceasta conține nutrienți esențiali care sprijină dezvoltarea funcțiilor cognitive și ajută la formarea sănătoasă a creierului în această etapă crucială de creștere. ISFM (International Society of Feline Medicine) recunoaște contribuția nutrițională adusă de Purina în beneficiul bunăstării felinelor. Alegând PURINA® PRO PLAN® Kitten HEALTHY START, puteți fi sigur că oferiți puilor de pisică cele mai bune elemente nutriționale pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă.  HEALTHY START este recomandată și pentru pisicile gestante și cele care alăptează. 

 

La Purina PRO® PLAN® echipa noastră de nutriționiști și medici veterinari aplică știința avansată pentru a dezvolta cea mai eficientă combinație de nutrienți pentru animalul tău de companie. Aceste rețete ajută prin a oferi beneficii specifice, precum digestibilitate ridicată și absorbție ridicată a nutrienților pentru a susține imunitatea naturală a animalului de companie și sănătatea pe termen lung. Ingredientul numărul 1 este întotdeauna reprezentat de bucăți de înaltă calitate de carne de pui, miel, somon, vită, curcan sau cod, congelate pentru a păstra nutrienții cheie și gătite perfect pentru un gust delicios. 

Ingrediente și nutriție

Ingrediente

Carne și produse derivate de natură animală (din care curcan 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, uleiuri și grăsimi , substanțe minerale, produse derivate de natură vegetală, zaharuri. 

Aditivi nutritivi

Aditivi nutriționali: IU/kg: Vitamina A: 1300; Vitamina D3: 175; Vitamina E: 295 mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 15); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,46); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 1,1); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 2,2); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 22); Taurină: 590.
 

 

Nutriție și constituenți analitici

Umiditate: 78%,
Proteine brute: 13%,
Grăsimi brute: 3,3%,
Cenușă brută: 2,0%,
Fibre brute: 0,4%.

Ghid de hrănire

Ghid de hrănire

Puii de pisică cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 săptămâni, au nevoie de 21/2 - 3 plicuri de-a lungul zilei; de la 12 la 26 săptămâni, au nevoie de 3 spre 4 plicuri pe zi și de la 26 - 52 săptămâni, au nevoie de 4 plicuri pe zi în cel puțin 2 mese separate.. Fiecare pui de pisică este diferit; Adaptați cantitatea de hrană și perioada recomandată de hrănire în funcție de nivelul de activitate și condiția fizică a puiului.. Pentru pisicile gestante sau care alăptează oferă hrană atât cât poate mânca pisica, cel puțin 31/2 sau 51/2 plicuri respectiv pentru gestație și lactație.
A se servi la temperatura camerei. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie.
Puii de pisică cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 săptămâni, au nevoie de 21/2 - 3 plicuri de-a lungul zilei
; de la 12 la 26 săptămâni, au nevoie de 3 spre 4 plicuri pe zi și de la 26 - 52 săptămâni, au nevoie de 4 plicuri pe zi în cel puțin 2 mese separate.

 Fiecare pui de pisică este diferit; Adaptați cantitatea de hrană și perioada recomandată de hrănire în funcție de nivelul de activitate și condiția fizică a puiului..
A se servi la temperatura camerei. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie.

Vârsta(săptămâni) Plicuri/ zi
6-12 2,1/2-3
12-26 3-4
26-52 4 min 2 mese

Adult

Status Plicuri/ zi(minim)
Însărcinată 3, 1/2
Lactație 5, 1/2

Recenzie

Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Nu are voturi