Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pro Plan

PURINA PRO PLAN Junior pisici

O hrană uscată completă, științific formulată pentru puii de pisică.
PRO PLAN Junior
Filtru
Filtre:

Susține creșterea și dezvoltarea pisoilor tăi cu gama noastră PURINA PRO PLAN Junior pisici, hrană pisici junior formulată special pentru puii de pisică. PURINA PRO PLAN conține toți nutrienții de care puiul tău de pisică are nevoie pentru a crește sănătos. Produsul se adresează tuturor puilor de pisică, cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 luni.​​

Știai că formula a fost special concepută pentru a oferi suportul nutrițional de care puiul tău de pisică are nevoie în primul an din viață. Produsul are un conținut bogat în proteine susținând o creștere sănătoasă și se bazează pe formula OPTISTART®, un mix de ingrediente ce conține colostru - un nutrient special ce se regăsește în primul lapte matern, care susține un sistem imunitar puternic fiind bogat în anticorpi. 

În plus, hrana noastră pentru pisici junior PRO PLAN Healthy Start este preparată cu ingrediente de calitate și este foarte gustoasă, astfel încât puiul tău de pisică va savura fiecare înghițitură. Dacă dorești să încerci și alte produse din gama Purina PRO PLAN Junior pisici, te invităm să explorezi întreaga noastră ofertă și să descoperi diete dezvoltate de experți în nutriție, precum și produsele noastre Expert Care Nutrition Junior și Nutrisaveur.